Miért akarnak a nők sok gyereket?
A vallásosokat megértem de ezen kívül mi az oka, hogy vállalja azt a rengeteg velejáró munkát és szinte minden másról lemond a gyerekekért.Ha jól neveli őket házimunkán kívül együtt tanulni szülőire járni stb. Nem elég a 24 óra.A miért érdekel. 2 gyerek nem ad elég mosolyt és boldogságot?
A férfiak is tényleg vágynak erre?Vagy ha már megfogant felneveljük a hozzáállás?
Én nőként nem szeretnék 2 gyereket, de volt olyan párom, akinek 2 testvére volt és azt mondta nagyon jó volt nagy családban felnőni, minimum 3 gyereket szeretne. Nekem az már a maximum lenne. Nem hiszem, hogy ez abból fakad, hogy ki milyen nemű, inkább neveltetésből, környezetből, akár vallásból adódik, vagy akár a pénz is benne lehet, hiszen minél több gyerek, annál több kedvezmény, támogatás, stb. (Persze annyival több kiadás is)
Én személy szerint a barátaim és a családom körében nem ismerek olyat, aki szívesen vállalna 2-3 gyereknél többet, de a mi köreinkben ez is volt a tendencia mindenki családjában, így lehet ezért követnénk mi is jobbára ezt.
Nem tudom, merre, milyen közösségben élsz, de az én környezetemben inkább jellemző, hogy egy gyereket sem vállalnak, nemhogy sokat..
Nem a kisebbségről beszélek!
Ők a családi segííítsíígíírt.
Mert minden földön lévő életforma célja az, hogy fent maradjon és szaporodjon, és ehhez sok utód kell, így nagyobb az esély hogy azokból valamelyik életképes lesz és annak is lesz utódja.
Mi emberek bármennyire is tekintjük magunkat értelmes és intelligens lénynek, tudat alatti kódolások azért még ott vannak régről.
Mert ösztönlények... Azt hiszik hogy az embernek az a célja a földön, hogy életet tovább adjon.
Életet továbbadni a tiszavirág is tud. Az ember alkotó lény, nem véletlenül töltünk több időt tanulással és munkával, mint dugással. Az ilyen anyukák általában már 20 évesen gyereket akarnak, azt hiszik, hogy ezzel érettebbek azoknál, akik buliznak és tanulnak. Ők nem tudnak alkotni (max a nemi szervükkel meg a méhükkel), ők csak szaporodni akarnak. Ezzel az a baj, hogy ezen az ösztönös szaporodási életcélon az EMBERNEK már rég túl kellett volna lépnie gondolkodásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!