A vallásosokat megértem de ezen kívül mi az oka, hogy vállalja azt a rengeteg velejáró munkát és szinte minden másról lemond a gyerekekért.Ha jól neveli őket házimunkán kívül együtt tanulni szülőire járni stb. Nem elég a 24 óra.A miért érdekel. 2 gyerek nem ad elég mosolyt és boldogságot?
A férfiak is tényleg vágynak erre?Vagy ha már megfogant felneveljük a hozzáállás?
szerintem ez csak altalanositas. En nokent csak 2-3at akartam, ketto lett,nekem boven eleg De van baratnom aki egyet sem akar, vagy csak egyet maximum. A legtobb ismerosom is csak a 2-3at tartja maganak idealisnak, ennel tobbet nagyon kevesen akarnak.
2013. dec. 31. 14:56
12/65 anonim válasza:
Milyen kérdés ez már?! Mindenkinek a maga dolga, hány gyereket akar. Hidd el nekem, kérdező, nem minden nő akar sok gyereket, és nem minden férfi elégszik meg 2-vel.
2013. dec. 31. 14:57
13/65 anonim válasza:
Én pl. egyet sem akarok.
28/N
2013. dec. 31. 15:12
14/65 anonim válasza:
Én csak egyet akarok
29/N
2013. dec. 31. 15:19
15/65 anonim válasza:
10 es egyetértek...Mindenki hátradőlve elégedett ő megtette amiért itt van,testileg ellátom addig( ha ellátom9 de a lelke vagy az útja vagy a gondjai már nem érdekelnek..a tudás ,képessége már ne is beszéljünk jó lesz majd ha szükség lesz rá úgyis visszakamatozik nekünk...na az ilyen szülőket megvetem...utálom mikor valakinek ennyi az életcélja csak...mintha másról már nem is szólna az élet...sőt az lenne a lényeg ..így is túlnépesedés van...és sajnos nem csak kisebbségekre vonatkozik ez (én ilyen családból származom,ahol meg van minden csak épp leszarom a gyermek sorsát)
2013. dec. 31. 15:29
16/65 anonim válasza:
Világ életemben csak egyetlen fiú gyereket akarta. Kapásból iker fiúkat kaptunk :) A férjem addig nyúzott hogy kell még egy harmadik gyerek is, hogy bevállaltuk, kislány lett. Na itt én megálltam :) Bár apa még nyúz hogy jó lenne mégegy kislány l, de addig amíg ő meg nem szüli nem lesz több gyerek. Neki csak egy öccse van, de olyan távol állnak egymástól mint Makó Jeruzsálemtől... Nekem 2 tesóm volt, jóban is vagyunk, de nagyon szétszórt minket az élet. Igazából a férjem álma volt a nagy család és mivel anyagilag is úgy állunk bevállaltuk. Ezek mellett köszönjük szépen mindenre van időnk, csak szervezés kérdése.
2013. dec. 31. 16:18
17/65 anonim válasza:
Én mindig legalább 3 gyereket akartam :) Sokáig (12 évig) voltam egyke, azóta 3 öcsém is lett, és még ilyen nagy korkülönbséggel is sokkal jobb nagycsaládban élni! Nem vagyok vallásos, férjem még annyira sem, de ő is több gyereket szeretne (neki egy bátyja van, aki 6 évvel idősebb), szerencsére ő is családcentrikus. Direkt olyan hivatást választottam, ahol nem hátrány a család és nem megy a munka a rovásukra (védőnő). Mindig imádtam a gyerekeket, ilyen típus vagyok :) Tapasztalat, hogy csak szervezés kérdése, én nem a rengeteg lemondást látom, hanem a rengeteg örömöt, amit kapunk!
Azt pedig kikérem magamnak, hogy emiatt ösztönlénynek bélyegeznek és kisebbségi sem vagyok...
2013. dec. 31. 16:28
18/65 anonim válasza:
Személyszerint nem akarok sok gyereket. Sőt, lehet hogy egyet sem. A legtöbb férfi pedig nem vágyik sok gyerekre...... 28/nő
2013. dec. 31. 16:55
19/65 anonim válasza:
Én egyke voltam, mindig hiányzott egy tesó, sokat unatkoztam gyerekkoromban. Ezért ha szülnék, akkor 2 gyereket szülnék, én sztem az teljesen ideális. A hab már csak az lenne a tortán, ha az egyik fiú, a másik lány lenne. :)
2013. dec. 31. 17:38
20/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.Mindenkinek elfogadom a véleményét csak ne bántson vele másokat.Nem ítélek el senki csak érdekelnek a vélemények.Itt az év utolsó napján mindenkinek kívánok boldog új évet akár sok gyerekkel, vagy anélkül.Az lenne a jó ha mindenkinek annyi lenne amennyit szeretne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!