Miért akarnak a nők sok gyereket?
A vallásosokat megértem de ezen kívül mi az oka, hogy vállalja azt a rengeteg velejáró munkát és szinte minden másról lemond a gyerekekért.Ha jól neveli őket házimunkán kívül együtt tanulni szülőire járni stb. Nem elég a 24 óra.A miért érdekel. 2 gyerek nem ad elég mosolyt és boldogságot?
A férfiak is tényleg vágynak erre?Vagy ha már megfogant felneveljük a hozzáállás?
Most várom a harmadikat és szeretnék negyediket, mert ez tesz leginkább boldoggá, az egyetlen dolog aminek számomra értelme van az a gyerkőcök és a férjem. Nem vagyunk vallásosak, mindketten diplomával rendelkezünk, nem az állam nyakára szülünk, nem
kérünk kölcsön még babakocsit sem. Mi imádunk babázni, a nagyobbak pedig büszkeséggel boldogsággal töltenek el. ( imádom a babavárást is).
ma 10:13.
Minél több ilyen családra lenne szükség.Sajnos akinek nincs diplomája egy jó szakmával ezt nem igen mondhatja el magáról.Régebben még 8 általánossal is igen jó anyagi körülményeket lehetett teremteni.Ezen kívül nagyon kell,hogy kölcsönösen szeressétek egymást,legyen bizalom.Borzalmas az amikor azt hiszi a nő megtudja tartani a férfit 3-4 gyerekkel aztán koppan,mert jól elhagyja.(tapasztalat)
A 10-esnek és a 15-ösnek az anyukája nyugodtan elmehetett volna abortuszra...anno. Legalább nem általánosítanának itt. A legtöbb tanár akit ismerek 3 gyereke van, és mindből tanult ember lett. Nekem is van 4. Kettő a BME-re jár, az ország egyik legnehezebb egyetemére. Nekem és a férjemnek is van diplománk, imádok dolgozni, soha nem tartatnám el magam. A másik kettő fiam még kicsi.
Aki nem akar gyereket megérdemli, soha annyi szeretetet, őszinteséget nem kaptam senkitől, mint a gyerekeimtől... Csak ne 60 évesen jöjjenek rá, hogy senki nem nyitja rájuk az ajtót.
Persze ennyi gyereket csak nagyon jó házasságba szabad vállalni és meggyőződésem, hogy a nőnek emellett is szüksége van arra hogy kimozduljon és dolgozzon és ne szolgáltassa ki magát....meg hogy emberek között legyen, csinosan felöltözzön. Otthon nagyon be lehet szűkülni agyilag.
10:13-nak.
Egyik esetben a nő maradt egyedül 3 gyerekével,de nem tudom ki volt a hibás(valószínűleg mind ketten).
A nő miatt is tapasztaltam család széthullást.Kommunikáció hiány,valamint soha nem szerették egymást.
ma 18:51.
Tudom, hogy sokan nem akarnak egyet sem,azoknak szól a kérdés akik sokat szeretnének.
Tud valaki olyanról ahol 5 vagy több gyerek van és jól élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!