Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak a nők sok gyereket?

Miért akarnak a nők sok gyereket?

Figyelt kérdés

A vallásosokat megértem de ezen kívül mi az oka, hogy vállalja azt a rengeteg velejáró munkát és szinte minden másról lemond a gyerekekért.Ha jól neveli őket házimunkán kívül együtt tanulni szülőire járni stb. Nem elég a 24 óra.A miért érdekel. 2 gyerek nem ad elég mosolyt és boldogságot?

A férfiak is tényleg vágynak erre?Vagy ha már megfogant felneveljük a hozzáállás?

2013. dec. 31. 14:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
52%
Már amelyik :). Én max. 2t, annyit biztos, hogy tiszteségeen fel tudok majd nevelni. Szeretnék nekik élményekben gazdag, értelmes életet biztosítani, és még úgy is rizikós a mai világban 3+ gyereket felnevelni, ha az embernek rendes végzettsége és állása van (ami úgy tűnik, nekem meglesz). Én nem hiszek a sok jó ember kis helyen is elfér / ahol szeretet van, ott még egy szájat lehet etetni féle maszlagban. Nekem nem lenne képem azt nézni, hogy a gyerekem rossz ruhákban jár, borzasztó kajákat eszik és nem tud elmenni a többiekkel osztálykirándulni vagy moziba, mert nincs rá pénz... és azért a saját boldogságomról, hobbijaimról sem szeretnék teljesen lemondani, mert akkor meg én diliznék be, és az sem lenne jó a gyereke(im)nek.
2013. dec. 31. 21:01
 22/65 anonim ***** válasza:
66%

Most várom a harmadikat és szeretnék negyediket, mert ez tesz leginkább boldoggá, az egyetlen dolog aminek számomra értelme van az a gyerkőcök és a férjem. Nem vagyunk vallásosak, mindketten diplomával rendelkezünk, nem az állam nyakára szülünk, nem

kérünk kölcsön még babakocsit sem. Mi imádunk babázni, a nagyobbak pedig büszkeséggel boldogsággal töltenek el. ( imádom a babavárást is).

2014. jan. 1. 10:13
 23/65 A kérdező kommentje:

ma 10:13.

Minél több ilyen családra lenne szükség.Sajnos akinek nincs diplomája egy jó szakmával ezt nem igen mondhatja el magáról.Régebben még 8 általánossal is igen jó anyagi körülményeket lehetett teremteni.Ezen kívül nagyon kell,hogy kölcsönösen szeressétek egymást,legyen bizalom.Borzalmas az amikor azt hiszi a nő megtudja tartani a férfit 3-4 gyerekkel aztán koppan,mert jól elhagyja.(tapasztalat)

2014. jan. 1. 12:36
 24/65 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező 10.13.-as vagyok. Nálunk is voltak nagyon kemény időszakok egy döntés hogy együtt folytatja egy pár vagy sem. Néha egyszerűbb a válás. Milyen rossz tapasztalatod van?
2014. jan. 1. 12:50
 25/65 anonim ***** válasza:
53%

A 10-esnek és a 15-ösnek az anyukája nyugodtan elmehetett volna abortuszra...anno. Legalább nem általánosítanának itt. A legtöbb tanár akit ismerek 3 gyereke van, és mindből tanult ember lett. Nekem is van 4. Kettő a BME-re jár, az ország egyik legnehezebb egyetemére. Nekem és a férjemnek is van diplománk, imádok dolgozni, soha nem tartatnám el magam. A másik kettő fiam még kicsi.

Aki nem akar gyereket megérdemli, soha annyi szeretetet, őszinteséget nem kaptam senkitől, mint a gyerekeimtől... Csak ne 60 évesen jöjjenek rá, hogy senki nem nyitja rájuk az ajtót.

Persze ennyi gyereket csak nagyon jó házasságba szabad vállalni és meggyőződésem, hogy a nőnek emellett is szüksége van arra hogy kimozduljon és dolgozzon és ne szolgáltassa ki magát....meg hogy emberek között legyen, csinosan felöltözzön. Otthon nagyon be lehet szűkülni agyilag.

2014. jan. 1. 18:26
 26/65 A kérdező kommentje:

10:13-nak.

Egyik esetben a nő maradt egyedül 3 gyerekével,de nem tudom ki volt a hibás(valószínűleg mind ketten).

A nő miatt is tapasztaltam család széthullást.Kommunikáció hiány,valamint soha nem szerették egymást.

2014. jan. 1. 18:44
 27/65 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező, megmondanád, hogy ha ez valóban így lenne, miért fogy mégis a népesség?
2014. jan. 1. 18:51
 28/65 A kérdező kommentje:

ma 18:51.

Tudom, hogy sokan nem akarnak egyet sem,azoknak szól a kérdés akik sokat szeretnének.

Tud valaki olyanról ahol 5 vagy több gyerek van és jól élnek?

2014. jan. 1. 19:38
 29/65 anonim ***** válasza:
35%
Ige
2014. jan. 1. 19:45
 30/65 anonim ***** válasza:
59%
Bocsánat az előbb pár betű ment át, telefonról írok. Kérdező ismerek egy budapesti fogorvos házaspárt öt gyerkőccel, jól nevelt, szeretnivaló, értelmes, jólelkű gyerekek.
2014. jan. 1. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!