Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak a nők sok gyereket?

Miért akarnak a nők sok gyereket?

Figyelt kérdés

A vallásosokat megértem de ezen kívül mi az oka, hogy vállalja azt a rengeteg velejáró munkát és szinte minden másról lemond a gyerekekért.Ha jól neveli őket házimunkán kívül együtt tanulni szülőire járni stb. Nem elég a 24 óra.A miért érdekel. 2 gyerek nem ad elég mosolyt és boldogságot?

A férfiak is tényleg vágynak erre?Vagy ha már megfogant felneveljük a hozzáállás?

2013. dec. 31. 14:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
40%

Nekem 5 gyerekem van. : )

Hozzáteszem, hogy hatodjára is teherbe estem csak sajnálatos módon már nem vagyok alkalmas egy újabb egészséges baba kihordására.

Tehát... Egyiküket sem terveztük konkrétan, hogy na most babát szeretnénk, de nem is védekeztünk ellene.

Nálunk ezt az anyagi háttér is lehetővé teszi...

Szeretem a gyerekeket. Ennyi.:)

(És a férjem is:) )

Amikor teherbe estem egyszer sem jutott eszembe, hogy elvetessem.

De nyilván lett volna egy pont.. talán pont a 6. gyerkőc.. amikor azt mondom, hogy állj. És elköttetem volna magam vagy valami ilyesmi.

És ha engem kérdezel... Én dolgozom, ha kell együtt tanulok a gyerekekkel és mindenre van időm.

A férjemmel kettesben elmenni valahová. (Hozzáteszem ő is dolgozik)

Együtt kirándulni, barátnőkkel találkozgatni, szórakozni... mindenre van idő.

Csak akarnki kell..:))

2014. febr. 22. 18:12
 42/65 A kérdező kommentje:

ma 18:12

Az ilyen ritkaság és gondolom meg is becsülöd,hogy jó életed van.

Az érdekelne esetleg,hogy a házimunkára van-e segítséged vagy mindent egyedül végzel?Valamint,ha ki tudsz szakadni a családból akkor van(volt)aki ügyeljen a gyerekeidre?

2014. febr. 22. 23:40
 43/65 anonim ***** válasza:
29%

A primitív szót a 40-es válaszoló önmagában kimerítette.

A 41-esnek gratulálok a családjához, de kérem nem mondja, hogy nem terveztük a gyerekeket, csak jöttek, mert ez nagyon hülyén hangzik. Aki védekezés nélkül szexel, az gondolom nem csodálkozik, hogy terhes lesz, azaz TERVEZTE. Aki nem tervezi az védekezik.

Nekem 4 gyermekem van, a legkisebbet épp szoptatom, a legnagyobb egyetemista, második idén érettségizik, szinten egyetemre készül. A harmadik márciusban lesz 3 éves. Úgy hozta a sors, hogy 39 évesen ujra kezdtem az életem egy csodálatos férfivel. Ő szerette volna a kicsiket, és mivel kiváló férj és apa, én pedig hajlandó voltam szülni. A nagyfiuk is imádják a kicsiket. Sokan kérdezik, hogy mit szóltak hozzá, amikor terhes lettem, és nem akarják elhinni, de örültek. Egyszerűen nem önzők a gyerekeim, hanem attól tartják jónak a családot, hogy nincsenek egyedül.

A férjemnek van egy 16 éves fia, aki egykeként nőt fel. Egyszem gyermek, egyszem unoka..., na ilyen önző gyereket még nem látott a világ. Szörnyű, hogy mennyire csak magára gondol. Próbáljuk bevonni a családba, de nem hagyja magát, utálja az apját, mert nem csak őt szolgálja, a 3 éves megy hozzá, kedveskedik neki, de ő kirakja a szobájából... Rossz tanuló, pedig rengeteget foglalkozunk vele, de ő ellenáll, hogy betartson..., sajnos 15 évesen, középiskolában került hozzánk, de már annyira kialakult a személyisége, hogy nem nagyon tudunk vele mit kezdeni. Anya elküldte nekünk, miután ő nem bírt vele, pedig az ő nevelési elve volt, hogy kapjon meg a gyerek mindent, legyen szép gyermekkora... Semmiért nem küzd, mindene megvan úgyis, hogy bukdácsol...

Én sem gondoltam soha, hogy 4 gyerekem lesz, ha nem válok el az első férjemtől, maradt volna a kettő...., de 100x inkább legyen 4, mint 1!!!

2014. febr. 23. 13:13
 44/65 A kérdező kommentje:

ma 13:13

Örülök a boldogságodnak,jó lehet így élni,de könnyű úgy bevállalni,ha van egy szerető társad aki ugyan úgy gondolkodik mint te és elégséges anyagiak.Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg.

2014. febr. 23. 13:45
 45/65 anonim ***** válasza:
40%

Igen, igazad van, nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen társat találtam.

Talán nem is jól fejeztem ki magam, lehet nem az 1 gyerekkel van a gond, hanem azzal, hogy mindent megkapott, teljesítmény nélkül....

Azért ismerek sok egy gyermekest, akiknek normális gyermekeik vannak..

2014. febr. 23. 16:07
 46/65 anonim ***** válasza:
22%

Azoknál a családoknál akiket ismerek és 2-nél több gyerek van, ott általában "becsúszik" a gyerek.

De van olyan nő, aki azért szülte a 3. gyerekét, mert nem akar elmenni dolgozni, és "könnyebb" otthon lenni a gyerekekkel.

2014. márc. 6. 22:31
 47/65 anonim ***** válasza:
86%
Én fiú vagyok és sok gyereket akarok. Minimum 3-at. Tök király, mindegyik te vagy egy kicsit.
2014. márc. 7. 00:05
 48/65 A kérdező kommentje:

tegnap 00:05!

Köszönöm, hogy megírtad a véleményed,meglepő a válaszod(+) .Érdekelne hány éves vagy és van e kapcsolatod?

2014. márc. 8. 12:45
 49/65 anonim ***** válasza:
30%
én is sokat szerettem volna, de egy gyerekem se lesz :(
2014. márc. 15. 18:43
 50/65 anonim ***** válasza:
30%

00:05 vagyok

20 éves vagyok. Van kapcsolatom, de abból biztos hogy nem lesz gyerek soha.. :(

2014. márc. 15. 21:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!