Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak a nők sok gyereket?

Miért akarnak a nők sok gyereket?

Figyelt kérdés

A vallásosokat megértem de ezen kívül mi az oka, hogy vállalja azt a rengeteg velejáró munkát és szinte minden másról lemond a gyerekekért.Ha jól neveli őket házimunkán kívül együtt tanulni szülőire járni stb. Nem elég a 24 óra.A miért érdekel. 2 gyerek nem ad elég mosolyt és boldogságot?

A férfiak is tényleg vágynak erre?Vagy ha már megfogant felneveljük a hozzáállás?

2013. dec. 31. 14:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
36%
En egyet sem akarok. 29/N
2014. jan. 1. 19:48
 32/65 anonim ***** válasza:
78%

Igen tudok. Az egyik ismerősömnek 5 gyereke van, jólétben élnek. A férje majdnem 1 milliót visz haza havonta a nő is dolgozik, igaz kötetlen munkaidőben és csak 100 körül visz haza. A nő diplomás, a férfi nem, de ettől függetlenül vígan elvannak.

Az egyik kollégámék pedig 13-an testvérek. Nem kisebbségiek, csak vallásosak. Az összes testvérének őt is beleszámítva van diplomája, az apa ügyvéd, az anya pedig egyetemi tanár.

Lehet lepontozni.

2014. jan. 1. 21:04
 33/65 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásod remélem nem pontoznak le.

Nem kell válaszolni de gondolom diploma nélkül csak válallkozó lehet ennyi havi jövedelemmel.Azért érdekelne mit csinál?

Olyan is hozzászólhatna aki olyanokról tud,hogy diploma nélkül normál keresettel is vállalták és tisztességesen élnek.

2014. jan. 2. 12:48
 34/65 anonim ***** válasza:
32%
Nem vállalkozó az apa, vezető beosztásban van egy nagyvállalatnál. Utolsó voltam.
2014. jan. 2. 17:10
 35/65 annamari69 ***** válasza:
40%
Valahol még mindig normálisabb, ha valakinek több gyereke van, mintha 1 vagy 1 sem. Az egyke gyerekek nagy részét nem mutatnám be, egy biztos, sosem kellet másik gyerekhez alkalmazkodniuk, nem kell megosztania semmit, nekem ne mondja senki, hogy ez jó. Nekem 3 gyermekem van, már nagyok, kitűnő, illetve jó tanulók, odafigyelünk rájuk, foglalkozunk velük, nem fiúznak, cigarettáznak, isznak, buliznak, viszont sportolnak, és más számunkra is elfogadható hobbikat űznek, pl. kirándulni, úszni járnak, nyelvet tanulnak, egyikük pedig egy idős bácsinak segít. A gyerekek sok örömet szereznek, igen, van velük tennivaló, de épp ez szép benne. Aki nem vágyik erre, persze, azt is megértem, az menjen esténként haza, és bámulja a 4 falat, ha ő úgy szeretne élni. Idős korában pedig, ha esetleg senki sem nyitja rá az ajtót, azon ne csodálkozzon.
2014. febr. 14. 17:56
 36/65 anonim ***** válasza:
58%
utolsó a varázsszó "odafigyelünk rájuk" ahogy írtad...magyarul ne mcsak jött vártátok és mindennap érte (is) éltek...érdekel a sorsuk nem csak majd lesz velük valami...nekünk is van életünk majd ő is megoldja a sajátját hozzáállással..meg nem azzal hogy én sem kaptam törődést meg nevelést,ezért ti se várjatok...azért rengeteget jelent hogy ki mit tanult és hogy áll hozzá...sajnos itt a többség szerintem hátránnyal és rossz emlékekkel..vagy a családbomlás miatt,vagy mert nem azt kapta,amit egészségesen kaphatott volna...és ezzel a felfogással is állnak hozzá..magukból kiindulva...utálom a érdekszülőket...akik befektetésnek tekintenek egy élőlényt!!Jövőkép nélküli szülőket,akik nem biztosítanak semmit az életben nekik...A tömegcikkgyártó szülőket akik minél több annál jobb a hozzáállásuk...ha valaki jó példát kapott ,és törődést az tovább is akarja adni...
2014. febr. 14. 18:44
 37/65 anonim ***** válasza:
90%

Nekem három van belőlük. Egyrészt, mert engem kikapcsol a gyerektársaság. Másrészt, hogy többen legyenek egymásnak, főleg így, hogy sajnos unokatesóik nem lesznek. Én tényleg tök jól elvagyok velük, a férjem is hármat akart.

Persze hogy két gyerek is rengeteg mosolyt és boldogságot képes adni! Ez nem kérdés :) Csak egyszerűen ostobaság lett volna megállni kettőnél, amikor mindketten vágytunk még egyre.

2014. febr. 14. 20:00
 38/65 anonim ***** válasza:
35%
Ne általánosíts én egyet akarok max.
2014. febr. 15. 14:18
 39/65 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat,elgondolkodtatóak.Láttam már olyat,hogy sok gyerek mellet senki nem nyitott rá az öreg szülőkre és olyat is hogy egykeként és elvált szülök gyereke mindent megtesz külön az apának és külön az anyának.

Nekem csak 1 van,de ha több lett volna akkor nem tudta volna úgy megkapni a dolgokat mint egykeként,mert sajnos nem lett volna miből.

2014. febr. 16. 17:23
 40/65 anonim ***** válasza:
39%

Minél butább egy nő, annál inkább másra sem való, mint anyának. Ez ökölszabály. Minél több kölke van, annál tovább húzhatja az egyetlen szerepet, amkit az anyjától képes volt megtanulni és elsajátítani: az anya-szerepet.

Hát ezért.

És nem minden nő, csak a butábbja. :)

2014. febr. 22. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!