Vérvételből kiderülhet, hogy nem a férjem a fiunk apja?
13 éve megcsaltam a páromat, pár hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok. Akkor már volt két fiunk és fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg a babát. A férjem imádja őket, azt lehet mondani, hogy értünk él.
Ma vért vettek a fiamtól és megtudtam, hogy a vércsoportja nem azonos egyikőnkével sem.
Mi lesz, ha kiderül, hogy nem a párom az apja?
72-es ez most komoly?iskolai tananyag...legalábbis gimnáziumban biztos ,hogy tanítják.Nem kell ahhoz orvos.
Akkor kellett volna aggódni ,ha kettőtök közül valaki AB-s a másik meg 0as.Az RH- anyák gyermekének születése után biztosan meghatározzák a vércsoportját és nem csak a rhesus faktorra.
Már a gimiben tanítják a Mendel szabályokat, ahol, ha figyeltél volna az órákon, most tudnád. Én is tudok olyat ismeretségemben, hogy az anya Rh-negatív, az apa pedig Rh-pozitív, és a gyerek AB-s. Ez nem lehet, tehát balkézről jött. Nem kell hozzá orvos, hogy megállapítsa az összeférhetetlenséget, elég egy diák, aki odafigyel a biosz órákon.
"az anya Rh-negatív, az apa pedig Rh-pozitív, és a gyerek AB-s. Ez nem lehet, tehát balkézről jött"
Az általad leírtak alapján nem másnak kéne szóvá tenned, hogy mennyire figyelt a biológia órákon, amikor az öröklődésről tanultak.
Ha Te figyeltél volna, akkor tisztában lennél azzal a nagyon alapvető ténnyel, hogy az Rh pozitív/negatív vércsoportok, illetve az A/B/AB/nullás vércsoport rendszerek öröklődése egymástól teljesen független.
Amit leírtál, az kb. olyan, mint ha azt írtad volna, hogy egy szőke és egy barna hajú embernek nem lehet kék szemű gyereke, ha ilyen gyerekük születik, akkor az "balkézről jött".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!