Vérvételből kiderülhet, hogy nem a férjem a fiunk apja?
13 éve megcsaltam a páromat, pár hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok. Akkor már volt két fiunk és fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg a babát. A férjem imádja őket, azt lehet mondani, hogy értünk él.
Ma vért vettek a fiamtól és megtudtam, hogy a vércsoportja nem azonos egyikőnkével sem.
Mi lesz, ha kiderül, hogy nem a párom az apja?
Na szóval megnéztem mindhármónk vércsoportját. Az enyém A Rh+, páromé AB Rh+, a fiunké B Rh-.
Néztek vércsoportot mert bármikor szüksége lehet vérre, legalábbis nekem azt mondták azért kell.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, ahol az apuka rendszeresen hordja a gyereket láthatásra, az igazi apuka meg nem is tud a létezéséről.
Ezt teljesen nem értem.
Mert ha az anya elviszi a biológiai apához,hogy lássa azt értem és aki neveli az nem tudja hogy nem az övé a gyerek azt is értem de ezt amit írtál azt nem értem!
Azt hiszem, erre mondják, hogy egyszer minden kiderül. Amúgy pedig elég szar lehet úgy élni, hogy valaki folyton attól retteg, mikor derül ki a titka.
De kérdeznék valamit.
Hogy megcsaltad a párodat, az egy dolog, de nem igazán értem, hogy a védekezésről amúgy hogyan gondolkodsz? Nem kellett volna esetleg óvszert húzni? Már csak azért se, hogy ha esetleg valami fertőző nemi betegsége volt a szeretődnek, akkor ne add át a férjednek!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!