Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vérvételből kiderülhet, hogy...

Vérvételből kiderülhet, hogy nem a férjem a fiunk apja?

Figyelt kérdés

13 éve megcsaltam a páromat, pár hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok. Akkor már volt két fiunk és fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg a babát. A férjem imádja őket, azt lehet mondani, hogy értünk él.

Ma vért vettek a fiamtól és megtudtam, hogy a vércsoportja nem azonos egyikőnkével sem.

Mi lesz, ha kiderül, hogy nem a párom az apja?

2013. dec. 18. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
52%
Azt mondják statisztikailag kb minden 8.gyerek nem az "apjától"van.Nem kell itt ostorozni a kérdezőt.Ez nem a mi feladatunk.De ha kiderül az-az ábra amitől félsz,mondd meg az igazat nekik.Mind a 3 érintettnek.
2013. dec. 18. 15:23
 32/75 A kérdező kommentje:

Na szóval megnéztem mindhármónk vércsoportját. Az enyém A Rh+, páromé AB Rh+, a fiunké B Rh-.

Néztek vércsoportot mert bármikor szüksége lehet vérre, legalábbis nekem azt mondták azért kell.

2013. dec. 18. 15:24
 33/75 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is van egy ilyen ismerősöm, ahol az apuka rendszeresen hordja a gyereket láthatásra, az igazi apuka meg nem is tud a létezéséről.

Ezt teljesen nem értem.

Mert ha az anya elviszi a biológiai apához,hogy lássa azt értem és aki neveli az nem tudja hogy nem az övé a gyerek azt is értem de ezt amit írtál azt nem értem!

2013. dec. 18. 15:24
 34/75 anonim ***** válasza:
88%
Vércsoportilag simmeltek. A gyerek lehet A, B vagy AB a ti esetetekben.
2013. dec. 18. 15:27
 35/75 anonim ***** válasza:
90%
Lehet az apja a férjed.De én sutyiba csináltatnék egy genetikai tesztet.már nem olyan drága maszek alapon.
2013. dec. 18. 15:28
 36/75 anonim ***** válasza:
62%
2013. dec. 18. 15:28
 37/75 anonim ***** válasza:
90%
Szóval lehet a férjed az apa!
2013. dec. 18. 15:29
 38/75 anonim ***** válasza:
60%
Mivel te A vagy, a férjed AB, így a gyerek gyakorlatilag bármilyen vércsoportú lehet.
2013. dec. 18. 15:29
 39/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bizonytalan vagy, jobb lenne egy apaságit csináltatni. Kevés undorítóbb dolog van, mint valakivel a tudta nélkül felneveltetni egy másik ember gyerekét.
2013. dec. 18. 15:30
 40/75 anonim ***** válasza:
24%

Azt hiszem, erre mondják, hogy egyszer minden kiderül. Amúgy pedig elég szar lehet úgy élni, hogy valaki folyton attól retteg, mikor derül ki a titka.

De kérdeznék valamit.

Hogy megcsaltad a párodat, az egy dolog, de nem igazán értem, hogy a védekezésről amúgy hogyan gondolkodsz? Nem kellett volna esetleg óvszert húzni? Már csak azért se, hogy ha esetleg valami fertőző nemi betegsége volt a szeretődnek, akkor ne add át a férjednek!?

2013. dec. 18. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!