Vérvételből kiderülhet, hogy nem a férjem a fiunk apja?
13 éve megcsaltam a páromat, pár hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok. Akkor már volt két fiunk és fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg a babát. A férjem imádja őket, azt lehet mondani, hogy értünk él.
Ma vért vettek a fiamtól és megtudtam, hogy a vércsoportja nem azonos egyikőnkével sem.
Mi lesz, ha kiderül, hogy nem a párom az apja?
Te még a 10. osztályt sem jártad ki?
Most tanultuk nemrég, legalább ALAPszinten tanítják nekünk, de annyit szerintem illik tudni,hogy leolvasd a papírról a vércsoportot, nem csak simán ideírni a baromságot,hogy Rh+ vagy - .
Te is rájöhettél volna a vércsoportokból, hogy ha a tied A, a férjedé AB akkor a gyereketek LEHET a férjedé, így ennyiből szegény feje nem sejtene semmit.
Viszont nincs KIZÁRVA,hogy az akkori szeretőd az apja annak a gyereknek,felfogod?
Az a baj, hogy a kérdező kizárólag a saját bőrét félti, és a titkát akarja őrizgetni.
Arra meg nem gondol,
- a férjét, ha nem az övé a gyerek, rettenetesen kihasználja
- hazugságban neveli a gyereket
- a vér szerinti apának fogalma sincs róla, hogy van gyermeke
stb.stb.
Ezeken inkább kéne gondolkodnia a kedves kérdezőnek, mint a vércsoporton.
Azért szerintem ez a kérdés nem ennyire fekete-fehér. Az apa 13 éve abban a tudatban neveli a gyerekét, hogy az övé, sajátjaként szereti. A gyerek is így viszonyul az apjához.
A szerető lehet egy egyéjszakás kaland, talán nem is beszéltek azóta.
Jelenleg csak a feleség érzi magát pocsékul és van lelkiismeret-furdalása - kvázi ez a büntetése. Az apa és a gyerek jól van, normális életük van. Ha kiborítaná a bilit, azzal neki könnyebb lenne, ellenben az apának és a gyereknek ártana.
Valahol igazságosabb a jelenlegi helyzet.
"Azt mondják statisztikailag kb minden 8.gyerek nem az "apjától"van.Nem kell itt ostorozni a kérdezőt.Ez nem a mi feladatunk.De ha kiderül az-az ábra amitől félsz,mondd meg az igazat nekik.Mind a 3 érintettnek."
Az elég kellemetlen. Ha ez így van akkor belegondolva, mennyi vérfertőző kapcsolat lehet? Ennek a nőnek van a szeretőtől a gyereke, lehet a szeretőnek közben szült egy másik nő. Aztán felnőnek és ne adj isten egymásba szeretnek, úgy hogy nem is tudják, hogy féltestvérek. Az ilyen kis hazugságoknak ilyen vonzata is lehet. Ha pedig valóban minden 8. kapcsoaltban ez megy, akkro erre elég nagy esély is van. De remélem azért nicns ennyi gerinctelen ember és undorító, hazug kapcsolat. Vagy mégis?
26, de, mandulaműtétnél is kérnek vércsoport-ellenanyag meghatározást. Pont azért, ha műtét közben vért kellene adni, készüljenek rá.
Nekem az a fura, ha ma vettek vért, akkor már most tudja a vércsoportot? Nálunk sztk alapon ez minimum egy hét, magán labornál 3 nap volt. Kórházban vették le? Mert akkor esetleg.
Simán megvan a vérkép ennyi idő alatt, mert műtét miatt kérték. Műtétnél nem is lehet 1 hétnél régebbi eredmények, csak friss vérkép a jó, ami a gyerek aktuális állapotát mutatja. Az én fiamat augusztusban műtötték sérvvel és a műtét előtt 2 nappal vettek vért, meg is lett az eredmény, de én nem kaptam meg, hanem a számítógépben küldték át a műtétet végző orvosnak. Egy másik kisfiúnak viszont 1 hetes vérképe volt, mert az anyja túl korán levetette a vért és az már nem volt jó. Még aznap a műtét napján vettel tőle vért és meg is lett az eredmény!
Műtét esetén azért nem lehet 1 hetet várni!
""Azt mondják statisztikailag kb minden 8.gyerek nem az "apjától"van."
Akik "azt mondják", azok azt felejtik el mindig hozzátenni, hogy ez a bíróság által elrendelt apasági vizsgálatokból származó adat. Tehát nem minden gyerek 8%-áról van szó, hanem azoknak a 8%-áról, ahol egyáltalán felmerült a kétely.
Családi barátainknál az alábbi a helyzet. Csak azért írom le, hogy a veszély valóságosságáról meg lehessen győződni.
Két gyermekük született, mind a kettő beteg lett. Nem mentálisan szerencsére, tehát a folyamatos gyógyszerezés mellett teljes életet élhetnek. Persze nem tudni meddig. A két gyerek már 16 és 20 évesek.
Amikor kicsiként vizsgálták az okokat, azt mondták, hogy genetikailag annyira egyeznek a szülők, mintha testvérek lennének. Kb 100000-ből egy ilyen pár van.
Állítólag nem volt a felmenők közt rokoni kapcsolat, viszont kisváros, annak idején ki tudja mi volt.
Az is lehet, hogy a kis titok csak elhallgatásra került és még akkor se mondták el, amikor a fiatalok egymásra találtak.
Elég gusztustalannak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!