Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vérvételből kiderülhet, hogy...

Vérvételből kiderülhet, hogy nem a férjem a fiunk apja?

Figyelt kérdés

13 éve megcsaltam a páromat, pár hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok. Akkor már volt két fiunk és fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg a babát. A férjem imádja őket, azt lehet mondani, hogy értünk él.

Ma vért vettek a fiamtól és megtudtam, hogy a vércsoportja nem azonos egyikőnkével sem.

Mi lesz, ha kiderül, hogy nem a párom az apja?

2013. dec. 18. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi. Legalább megbántad, hogy megcsaltad?
2013. dec. 18. 15:06
 22/75 anonim ***** válasza:
87%
Miért vettek vért a gyerektől? Jobbulást neki...
2013. dec. 18. 15:08
 23/75 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező!Nem írtad meg még mindig a fiad vércsoportját.Mi van az Rh- előtt?A,B,AB,Vagy O?
2013. dec. 18. 15:08
 24/75 A kérdező kommentje:

Olyan lelkiismeret furdalásom van. Pénteken veszik ki a gyerek manduláját és az apja már most aggódik érte.

Mindjárt megnézem a papírt, hátha van rá más is írva.

2013. dec. 18. 15:11
 25/75 anonim ***** válasza:
81%
Helyes. Legyen is.
2013. dec. 18. 15:12
 26/75 anonim ***** válasza:
57%

erre voltam kíváncsi, mandulaműtétnél - sajnos - nem néznek rutinból vércsoportot.

KAmu.

2013. dec. 18. 15:13
 27/75 anonim ***** válasza:
93%
Az egyszerű vérvizsgálatból csak az apaság kizártságát lehet megállapítani.Pl ha 0-s anyának születik egy B vércsoportú fia,de a férj A-s.Na akkor biztos nem tőle van a gyerek.(Ezt a 12-es válaszolónak is szól.)Az egy más téma kire hasonlít a gyerek.
2013. dec. 18. 15:13
 28/75 anonim ***** válasza:
12%

Valami hasonlóság amúgy feltűnik a férjed és a gyerek között?Tudom erre nem lehet adni de azért na....vagy esetleg akivel megcsaltad arra hasonlít e?Ha emlékszel rá ki volt az.

És ha kiderül,hogy nem a férjedé mi lesz?Megmondod az igazi apának,hogy bocsi most jöttünk rá,hogy a te gyereked nem a férjedé vagy mi?

Huuu hallod nem lennék a helyedben,te ezt te csináltad magadnak még annak idején szóval....

2013. dec. 18. 15:15
 29/75 anonim ***** válasza:
90%
26-os.Ez nem igaz!Ott is néznek!
2013. dec. 18. 15:15
 30/75 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan lelkiismeret furdalásom van."

Hát van miért.

Gondolj bele. Valaki mással nevelteted fel szerelmed gyümölcsét. Gratula hozzá.

Nekem is van egy ilyen ismerősöm, ahol az apuka rendszeresen hordja a gyereket láthatásra, az igazi apuka meg nem is tud a létezéséről.

Ne attól félj hogy kiderül a bűnöd, hanem attól, hogy egyszer a gyereked rájön, és megkérdezi, hogy akkor ki az apám. A szégyent remélem érzed.

2013. dec. 18. 15:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!