Vérvételből kiderülhet, hogy nem a férjem a fiunk apja?
13 éve megcsaltam a páromat, pár hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok. Akkor már volt két fiunk és fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg a babát. A férjem imádja őket, azt lehet mondani, hogy értünk él.
Ma vért vettek a fiamtól és megtudtam, hogy a vércsoportja nem azonos egyikőnkével sem.
Mi lesz, ha kiderül, hogy nem a párom az apja?
Olyan lelkiismeret furdalásom van. Pénteken veszik ki a gyerek manduláját és az apja már most aggódik érte.
Mindjárt megnézem a papírt, hátha van rá más is írva.
erre voltam kíváncsi, mandulaműtétnél - sajnos - nem néznek rutinból vércsoportot.
KAmu.
Valami hasonlóság amúgy feltűnik a férjed és a gyerek között?Tudom erre nem lehet adni de azért na....vagy esetleg akivel megcsaltad arra hasonlít e?Ha emlékszel rá ki volt az.
És ha kiderül,hogy nem a férjedé mi lesz?Megmondod az igazi apának,hogy bocsi most jöttünk rá,hogy a te gyereked nem a férjedé vagy mi?
Huuu hallod nem lennék a helyedben,te ezt te csináltad magadnak még annak idején szóval....
"Olyan lelkiismeret furdalásom van."
Hát van miért.
Gondolj bele. Valaki mással nevelteted fel szerelmed gyümölcsét. Gratula hozzá.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, ahol az apuka rendszeresen hordja a gyereket láthatásra, az igazi apuka meg nem is tud a létezéséről.
Ne attól félj hogy kiderül a bűnöd, hanem attól, hogy egyszer a gyereked rájön, és megkérdezi, hogy akkor ki az apám. A szégyent remélem érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!