Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vérvételből kiderülhet, hogy...

Vérvételből kiderülhet, hogy nem a férjem a fiunk apja?

Figyelt kérdés

13 éve megcsaltam a páromat, pár hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok. Akkor már volt két fiunk és fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg a babát. A férjem imádja őket, azt lehet mondani, hogy értünk él.

Ma vért vettek a fiamtól és megtudtam, hogy a vércsoportja nem azonos egyikőnkével sem.

Mi lesz, ha kiderül, hogy nem a párom az apja?

2013. dec. 18. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
39%

Olyan vagy mint a mocskos K anyám... nálunk kiderült minden, úgyhogy nagyon vigyázz, azt tanácsolom.

Egy 24 éves zabigyerek.

2013. dec. 19. 12:04
 62/75 anonim ***** válasza:

61-es, nagyon sajnálom :-(

Kérdező, egyébként te most csak magadat félted, hogy kiderülhet minden vagy esetleg eszedbe jut azért is aggódni, hogy a gyereked és a férjed ne omoljon össze?

2013. dec. 19. 13:30
 63/75 anonim ***** válasza:
50%

55-ös én írtam a 8%ot úgy globál.Magyarországon itt a saccolt adat: [link]

És nem az apasági perek eredményeire értik.

Csak a Gyorskocsi utcában végzett igazságügyi orvostani eredményt fogadja el a bíróság.Végigcsináltam.

2013. dec. 19. 13:43
 64/75 anonim ***** válasza:
Egyébként az alkalmi kapcsolatok hasonlóan működnek fogantatás szempontjából,mint a régi tengerészek.Kicsi a valószínűség,de sokkal gyakoribb a teherbeesés:-)Én a fiam érdekében is megcsináltatnám magánlaborba a tesztet.Amúgy a gyerek nem hülye,tudat alatt érezni fogja vmi nem stimmel"vele".Mondom nekem erre ráment több mint 30éven.De az igazság a föld alól is előjön,vagy a sztori halmozódik generációkon át.Jobb kimosni a szennyest,mint feltorlódni hagyni.Oszt borul mint a lavina:-))
2013. dec. 19. 14:19
 65/75 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon remélem, hogy ez kamu... (gondolom ezt abból, hogy ha az anyuka Rh+ a gyerek meg Rh- akkor még a terhesség alatt szoros megfigyelésre fogták volna az Rh-összeférhetetlenség miatti kockázatok okán, feltéve ha az anyuka egyáltalán járt anno terhesgondozásra). Elképzelni nem tudom, hogy valaki 13 évig nincs tisztában a gyermeke vércsoportjával.

Ha mégis így van, akkor pedig szállj magadba kedves kérdező és legalább annyi legyen benned, hogy egy genetikai tesztet csináltatsz, hogy legalább számodra kiderüljön az igazság és eldönthesd, maradsz-e tovább gerinctelen a férjeddel szemben ha mégis ő az apa, vagy ha kiderül, hogy nem ő, akkor tudatában lehess, hogy a hallgatásod mibe is kerül, hány ember életét keserítheti meg a 13 évvel ezelőtti ballépésed és a kényelmes hallgatásod.

Szóval nagyon remélem, hogy kamu és csak unatkozol...

2013. dec. 19. 14:54
 66/75 anonim ***** válasza:
66%

65-ös.Pont hogy az RH-!! anyáknál figyelik szorosan.Nagyon sokan nincsenek itt alapvetésekkel tisztában.

Amúgy sok év elteltével pont ma voltam vérvételen(sajnos 3 vénám ment rá mint esetenként szokott)de hasznosat beszélgettem közben.A vérvételes nővér!!sem volt naprakész a 9éves fia vércsoportját illetően.Annyit mondott megnézi otthon,mert megvan a dokumentum.

2013. dec. 19. 15:06
 67/75 anonim ***** válasza:

Miért kellene tudnia a gyerek vércsoportját? A kórházban nem csinálják meg rutinszerűen, sima labor esetén sem. Nálunk, amiért tudjuk: 1. gyereknél műtét miatt kellett meghatároztatni, 2. köldökzsinór-vér levételekor automatikusan megcsinálták (a nagynál még nem).

De hiába tudod, egy műtétnél sose fogják elfogadni, hogy tudod. Terhesség alatt is 3x kellett megcsináltatni a vércsoport-ellenanyag vizsgálatot a 9 hónap alatt.

2013. dec. 19. 16:02
 68/75 anonim ***** válasza:
50%
A vércsoport vizsgálat negyed óra.Páromnak életmentő tüdőmütéte volt a Korányiban s mivel nem volt mindegy milyen vért kap,igy negyed óra alatt megvbolt milyen vér kell neki. 0+,én AB-,nálunk A+,fiunk 0-. Egyik koraábbi válaszoló
2013. dec. 19. 16:23
 69/75 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzésként írom le, én RH- vagyok, ráadásul 0RH- és kismama a 3. babámmal Jelenleg 30 hetes vagyok, de egyszer adtak beutalót vércsoport ellenanyag szűrésre, még a terhesség megállapításakor valamikor a 8. héten. Akkor negatív lett az eredmény, azóta egyszer sem nézték az ellenanyagot. Komolyan! Szóval, egyáltalán nem ellenőrzik szorosan, igaz én nem járok magánrendelésre, de szerintem ehhez nem is kellene. Mind a két szülésem után kaptam inekciót egyébként a vércsoportom miatt.
2013. dec. 19. 16:37
 70/75 anonim ***** válasza:
100%
Az rendben, hogy negyed óra. De nem csinálják meg ok nélkül. A kórházakban hamar készen van, de ha sztk-ra vagy utalva, akkor sajna nem. Nem csak én futottam bele ilyen problémába.
2013. dec. 19. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!