Vérvételből kiderülhet, hogy nem a férjem a fiunk apja?
13 éve megcsaltam a páromat, pár hónap múlva megtudtam, hogy terhes vagyok. Akkor már volt két fiunk és fel sem merült bennünk, hogy ne tartsuk meg a babát. A férjem imádja őket, azt lehet mondani, hogy értünk él.
Ma vért vettek a fiamtól és megtudtam, hogy a vércsoportja nem azonos egyikőnkével sem.
Mi lesz, ha kiderül, hogy nem a párom az apja?
Olyan vagy mint a mocskos K anyám... nálunk kiderült minden, úgyhogy nagyon vigyázz, azt tanácsolom.
Egy 24 éves zabigyerek.
61-es, nagyon sajnálom :-(
Kérdező, egyébként te most csak magadat félted, hogy kiderülhet minden vagy esetleg eszedbe jut azért is aggódni, hogy a gyereked és a férjed ne omoljon össze?
55-ös én írtam a 8%ot úgy globál.Magyarországon itt a saccolt adat: [link]
És nem az apasági perek eredményeire értik.
Csak a Gyorskocsi utcában végzett igazságügyi orvostani eredményt fogadja el a bíróság.Végigcsináltam.
Nagyon remélem, hogy ez kamu... (gondolom ezt abból, hogy ha az anyuka Rh+ a gyerek meg Rh- akkor még a terhesség alatt szoros megfigyelésre fogták volna az Rh-összeférhetetlenség miatti kockázatok okán, feltéve ha az anyuka egyáltalán járt anno terhesgondozásra). Elképzelni nem tudom, hogy valaki 13 évig nincs tisztában a gyermeke vércsoportjával.
Ha mégis így van, akkor pedig szállj magadba kedves kérdező és legalább annyi legyen benned, hogy egy genetikai tesztet csináltatsz, hogy legalább számodra kiderüljön az igazság és eldönthesd, maradsz-e tovább gerinctelen a férjeddel szemben ha mégis ő az apa, vagy ha kiderül, hogy nem ő, akkor tudatában lehess, hogy a hallgatásod mibe is kerül, hány ember életét keserítheti meg a 13 évvel ezelőtti ballépésed és a kényelmes hallgatásod.
Szóval nagyon remélem, hogy kamu és csak unatkozol...
65-ös.Pont hogy az RH-!! anyáknál figyelik szorosan.Nagyon sokan nincsenek itt alapvetésekkel tisztában.
Amúgy sok év elteltével pont ma voltam vérvételen(sajnos 3 vénám ment rá mint esetenként szokott)de hasznosat beszélgettem közben.A vérvételes nővér!!sem volt naprakész a 9éves fia vércsoportját illetően.Annyit mondott megnézi otthon,mert megvan a dokumentum.
Miért kellene tudnia a gyerek vércsoportját? A kórházban nem csinálják meg rutinszerűen, sima labor esetén sem. Nálunk, amiért tudjuk: 1. gyereknél műtét miatt kellett meghatároztatni, 2. köldökzsinór-vér levételekor automatikusan megcsinálták (a nagynál még nem).
De hiába tudod, egy műtétnél sose fogják elfogadni, hogy tudod. Terhesség alatt is 3x kellett megcsináltatni a vércsoport-ellenanyag vizsgálatot a 9 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!