Ez vajon kiderülhet?
Figyelt kérdés
Szüleimnek azt mondtam, hogy barátnőmhöz megyek 2 napra, de közben barátomnál voltam. Azért mondtam ezt, mert tudom, hogy nem engednének el.2012. okt. 27. 14:13
1/15 anonim válasza:
Nem az az elsődleges kérdés, hogy lebuksz-e, hanem az, hogy nem érzed-e szarul magad, amiért anyádék szemébe hazudsz, aztán elfogadod tőlük a kaját, a ruhát, a zsebpénzt, stb...
2/15 anonim válasza:
nem igen volt még olyan hazugság ami nem derült ki,persze előbb vagy utóbb, mikor már nem is számítasz rá!
lehet hogy a barátnőddel lebeszélted, hogy ő falaz neked, na és az ő szülei? Vagy a barátod szülei?
3/15 anonim válasza:
Ha nem mondod el, nem derülhet ki.
4/15 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel lebeszéltem, hogy ha tesóm kérdez, akkor mond neki valamit, hogy ott vagyok és tévézünk/filmezünk/sétáltunk/pizzáztunk stb.
Barátnőm szüleit nem ismerik szüleim, és elég messze is laknak tőlünk (65-70km.)
2012. okt. 27. 14:26
6/15 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
7,5 hónapja vagyunk együtt barátommal.
2012. okt. 27. 14:33
7/15 anonim válasza:
Ez tök jó,most mondjuk nem derült ki, és akkor innentől minden hétvégén hazudozol anyádéknak,hogy a pasiddal lehess? Ha meg már ennyi ideje együtt vagytok, lehet illene bemutatni otthon,nem?
8/15 A kérdező kommentje:
Nem minden hétvégén, most volt először, legközelebb csak téli szünetben szeretnénk, akkor már megkérdezném őket.
Amúgy barátom is volt már nálunk néhányszor, meg én is náluk, tehát engem is ismernek az ő szülei, meg őt is az enyémek.
2012. okt. 27. 14:44
9/15 anonim válasza:
Hát amíg anyáitok, vagy a pletykák össze nem futnak a sarki közértben, vagy az orvosi rendelőben, vagy a fodrásznál,addig nincs is gond.
10/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek azt mondtam, hogy barátnőmnél alszom, csak barátnőm tudja meg barátom.:)
2012. okt. 27. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!