Vajon vannak olyan nők, akik TÉNYLEG őszinte, rendes párra vágynak?
Nagyon érdekes, hogy a rendes pasiknak gondot okoz a társkeresés, míg a rosszfiúknak nagyon megy.
Igaz, minden lány azt mondja hogy neki őszinte, rendes pár kell, aki a társa lehet, de az élet nem ez bizonyítja.
És a végére 3 költői kérdést tennék fel, de minden női olvasó megválaszolhatja magában:
1, milyen férfira vágysz?
2, milyenek voltak az eddigi pasijaid?
3, miért ég és föld a különbség az első és a második válaszod között?
Nekem eddig nagyrészt rendes pasijaim voltak, és arra is vágyom.
Egyébként arról már nem mi nők tehetünk, hogy egy rendes pasinak nem megy az ismerkedés(vagyis neked!). Ismerkedjél, legyen jó a dumád és nem lesz semmi gond.
A rosszfiúknak a barátnőik is hasonlóak. Szerintem ne irigyeld azokat a csajokat.
Nem vágyom rosszfiúkra, nem is volt még ilyen párom.
Nem csak ilyen férfira vágyok, ilyen párom is van (szerencsére).
Vagyis az első két kérdésre adott válaszom megegyezik.
Érdekes kérdést tettél fel. Nekem a volt pasiaim inkább "rossz fiúk voltak". És mindegyik szakítással végződött. Majd egyszer elgondolkodtam, hogy valami nem stimmel. És a mostani férjemnél kötöttem ki. Ő teljesen más, mint az előzők. Ő jó apa, és jó férj, szeret és megbízható. Az előző kapcsolatok arra voltak jók, hogy milyen férfit NE válasszak a következőkben.
Amúgy a férfiak se azokat a nőket válasszák, akik jó anyák, jó feleségek lennének, hanem inkább szenvednek. A barátnőm csodálatosan főz, kedves, törődő, gyermekszerető volt, mégis kevésbé foglalkoztak a fiúk vele. Én fiatalabb koromban eléggé jól néztem ki, de fele annyit sem értem mint a barátnőm, mégis jobban buktak rám. S ezt akkoriban igazságtalannak éreztem, mert őt sokkal többre tartottam magamnál. Mert én a 20 éveim elején a gyerekeket nem szerettem, főzni utáltam, stb. Mégis én kellettem a fiúknak nem a barátnőm. Későn is házasodott. A kérdésed fogalmazódott meg bennem akkoriban, hogy miért kell inkább a férfiaknak a szenvedés, egy mutatós, ámde üresfejű nő mellett, s mért nem veszik észre az igazi kincseket, akik mellett kényelmes életük lehetne, s boldog gyermekeket nevelne?
Vannak olyan nők, akik tényleg rendes párra vágynak, de előtte kitombolják magukat, rengeteget szenvednek, s megtanulják értékelni a becsületességet, és a jóságot.
Van egy bölcs mondás: olyan férjet válassz magadnak, aki jó apja lesz a gyermekeidnek. Én szerencsére jól választottam.
ma 21:13
És így mivel most vagy egy rendes megbízható párod így te most nyugodtan félre kefélhetsz:D:D
Viccet flre téve!
A kérdés jogos kérdező,én nekem volt minden korosztályból barátnőm,volt aki idősebb volt.Nekem az a tapasztalatom hogy rendes fíukat maximum 50 felett tudják becsülni a nők,addig a kemény gengszter forma jobban bejön nekik és elöbb nedves lesz tőle a bugyi...
Én próbáltam rendes is lenni és ki próbáltm azt amikor játszom a kemény gyereket,mindig a kemény verzió volt a nyerő,amikor rendes voltam a kutyának nem kellettem és csak egy szánalmas pasit láttak bennem.
Én olyan férfira vágyom, aki elfogad majd a kisfiammal együtt is. Én 21 éves vagyok, a babám 10 hónapos. Még egyelőre nem foglalkoztat a téma, most minden időmet és figyelmemet leköti a kisfiam, de nyilván nem egyedül szeretnék meghalni. Fiatal vagyok még.
Egy igazi kapcsolatom volt eddig, abból született a babám. Naiv voltam, nem láttam a "ködtől". De mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, "kijózanodtam", tudtam, hogy ez így nem mehet tovább. A drága "apuka" persze nem keresett, de nem is bánom.
Hogy mégegyszer belesétálnék-e ugyanabba a hibába? Nem!
Viszont így, pici gyerekkel nem hiszem, hogy bárkinek kellenék...de hát vállaltam így is és nem bánom. :)
Ne haragudj, hogy nem teljesen a kérdésre válaszoltam, de ez hozzátartozik a dologhoz. Azért ég és föld a különbség a két válasz között, mert tapasztalni kellett. Én nagy naivan boldog voltam, hogy szeret valaki, de aztán szépen kezdtem rájönni, hogy az bizony nem szeretet volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!