Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan fiatalok akik huszonévesen egyedülállóak tényleg kivannak taszítva a társadalomból? ( őszinte válaszokat kérek)
21éves egyedülálló vagyok de nem érzem hogy ki lennék taszítva :D
Miből gondolod hogy ez igy van ?
Én egyedül élek, van egy kicsike lakásom, ami rendben van tartva, tisztaság van, magamra fözök, mosok.....
A korosztályommal (22 vagyok) abszolut nem értem meg magam, egyszerüen gyerekesek. A "mának" élnek.
Egy ismerösöm velem egy idös, a lakásában nem ülök le, mert kosz van, sokszor piszkosak a ruhái, van hogy büdös, drogozik, semmi sem érdekli és tele van ismerösökkel a Nök meg egyenesen tapadnak Rá....
Nem erre mondtam. 19:51-gyel értek egyet.
Egyébként, ha gy felhúzod magad meg megsértődsz és keseregsz, ne is várj csodákat.
Saját magad miatt. Ha ilyen idióta a hozzáállásod, és azt mondod, hogy "jaj, egyedülálló vagyok, ki fognak rekeszteni", és keseregsz, persze hogy nem keresik a társaságod. Ha nyitsz normálisan az meg egy másik történet.
Nem értem, mért olyan rohadt nehéz felfognod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!