Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha szemeztek, azt a jelet külditek, hogy szabadok, egyedülállóak vagytok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 17:38
2/9 anonim válasza:
Nem, akkor azt a jelet küldjük, hogy dugni akarunk.
Okos kérdés, bázze.
3/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de ahogy beszélgettem szemezéssel induló lányismerőseimmel, kb 10-ből 8nak nincs csak párkapcsolata. A lányok is szeretnek flörtölni barátjuk mellett... Legalábbis a tapasztalatom szerint :)
4/9 anonim válasza:
Radioaktív jelet küldenek. Egyfajta sugárzást.
5/9 anonim válasza:
Sok mindentől függ.
Akkor például ha tudsz neki segíteni valamiben.
Vagy ha a pasija nincs épp mellette tehát unatkozik.
Vagy csak ha szívatni akarnak.
6/9 anonim válasza:
Nem, max annyit jelent hogy tetszel annak aki leáll veled szemezni, ettől még nem biztos, hogy egyedülálló a lány.
7/9 anonim válasza:
Olyankor ha nagyon nézünk valakit akkor azt várjuk h odamenjen hozzánk és megszolitson. Bár a legtöbb kis ratyi nem mer semmit.
8/9 A kérdező kommentje:
:D Igen ám, de lehet tényleg szivattok :P xD
2011. szept. 15. 18:37
9/9 anonim válasza:
Én csak szórakozásból szoktam szemezni. Van párom, akit szeretek, de jó látni, hogy más is vonzónak talál. Amúgy ennél tovább nem mennék, nem feszíteném túl a húrt, elfordulok mielőtt a pasi azt hinné, hogy akarok tőle valamit.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!