Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Meddig szemeztek egy lánnyal, mire megszólítjátok? Mikor szólítjátok meg? Mikor hivjátok el randira?
Van egy srác, akivel szemezek. Egyszer már rám köszönt, de még semmi. Lett volna esélye többször is hozzám szólni, de még semmi. Mikor szemezünk kitartóan néz, nem kapja el a fejét. Mire vár(?) Nem azt mondom,mert jó igy. lehet, hogy félénk, de nem én szeretnék kezdeményezni, meg hagynám ezt neki.Pedig mindig a közelemben van. Nem értem
köszönöm elöre is a komoly válaszokat.
19L
Szerintem ne sietess semmit...mert amúgy van egy mondás ami 100% ban igaz.."ha egy lány tekintete már a tiéd akkor a lány is". Ha akar valamit tőled akkor majd oda megy:) neked továbbra sincs más dolgod mint szemezni vele. Tudja, hogy tetszik és kész. Ha te nem jössz be neki vagy csak fél akkor nem is fog oda menni hozzád és jelét sem fogja adni annak ,hogy kellesz neki. Szóval majd ki alakul, de az ilyen dolgokat nem lehet siettetni.
Ne ess abba a hibába mint a mai reteklányok többsége, hogy kaparnak egy pasi után és csodálkoznak, hogy csak dugásra kellenek az embernek és nem becsülik őket..:)
19/f
hát amikor rödköszönt vissza köszöntél? mertha nem akkor ne is várj semmit.
amugy nekem hasonló szituban 2 hónap kellett, akkoris csak azért mert láttam hogy kezdi elveszíteni az érdeklődést és oda kéne menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!