Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire szoktatok gondolni, amikor egy idegennel szemeztek?
Érdekelne a véleményeteket:)
Kort és nemet is írjatok:)
Hogy mennyire örülnék, ha idejönne és nem szólna egy szót sem csak megérintene és vinne magával :)
Olyanokkal akikkel úgy komolyabb gondolatom is támad sosem szemezek, a szemezés csak a fantáziám mozgásának külső megnyilvánulása :D 21/N
jó lenne, ha megszólítana, és határozottan mégis szenvedélyesen megölelne, aztán elengedne és egy papíron odaadná a telószámát (ha el kell mennie) ha nem sietős, akkor leállna velem beszélni :D
L/18
Amikor szép csajjal szemezgetek, akkor arra, hogy érdemes lenne egy pár szót hozzászólni..:)
Amikor 'normális' idegennel szemezgetek, akkor az attól függ. Nem nagyon szoktam idegenekkel szemezgetni. Csak általában a különböző eladókkal. És akkor igazából arra gondolok, hogy mit veszek, meg persze ekkor is azon, hogy szóljak-e hozzá valamit.
16/L
Úristen!!! Meghalok!! Annyira jóképű!!! xD xD
Emberfüggő...
Fura kinézetű ember: "Mit nézel, fiam?"
Dögös, csinos lány: "A mindenit, gyere ide, gyere ide kérleeek"
Átlagos ember: "Ne nézzé', a nézésedtől nem hallom a zenét."
Kb. ezeket.
18/F :)
Ahogy látom majdnem mindenki mást gondol:D
Na és arra nem gondoltok közben ,hogy vajon a másik mire gondol?:D
Én igen... rámnéz, és két alternatíva van, sorolom, melyik az a 3:
- Hmmm, te jó szagú jézus atyaúristen.
- Anyás, ez a pasi kell nekem, Ő a tökély.
- Napiszarra veleeee!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!