Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha nem engednék a...

Mit szólnál ha nem engednék a szüleid hogy 21 évesen a pároddal töltsd az ünnepeket?

Figyelt kérdés
21 vagyok anya nem akarja engedni hogy 23 estétől 26 hajnaláig velem/nálunk töltse.párom 26 éves és külföldön dolgozik. 5 éve vagyunk együtt
2013. dec. 18. 10:34
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
én még most értem.. -tegyük fel elmegy a barátnöjéhez, mit tud tenni? toppant egyet?-... és erre miért nem válasz az, hogy van mit tenni, becsukja a srác elött az ajtot, a lányának meg mondja, ha ö mást akar, fogja meg a párja kezét és induljanak utnak. mi az, hogy a gyerek azt akarja, ugyis az lesz?- miért lenne az? és miért ne tudna semmit se tenni a szülö? ha a sarácnak megmondja már pedig te ide nem teszed be a lábad, akkor valoszinüleg nem fogja betenni a lábát..és már nem is az van, amit a gyerek akar.
2013. dec. 19. 18:59
 52/54 anonim ***** válasza:
70%

#51, ez a megállapítás nem a kiírt Kérdésben szereplő szitura íródott, hanem a #28-as válaszban szereplőre. Röviden arra, hogy egy szülő mit tud tenni az ellen, hogy a gyereke menjen el a párjához karácsonyozni.

A kiírt Kérdésre úgy fordítható le, hogy HA a Kérdező a szzülei negatív hozzáállására válaszul fogná magát, és elmenne a párjával máshova 3 napra, akkor mit tudnának tenni? És erre a helyes megfejtés bizony annyi, hogy a világon semmit, lévén nagykorú, oda megy, ahova akar. És ebben itt a pont.

Az nyilvánvaló, hogy a házigazda dönthet abban, hogy kit lát vendégül a házában és kit nem. Ahogy nyilvánvaló az is, hogy viseli a döntése következményeit is. Ahogy az én anyám is anno imádta a saját értékrendjét rám kényszeríteni próbálni, most meg ugye azon problemázik, hogy 80 évesen kitől tud még kérni egy pohár vizet... van ilyen... tudod, cselekedet és következmény, a jónak jó, a rossznak rossz. Egyszerű, nem?

2013. dec. 19. 19:19
 53/54 anonim ***** válasza:
oké, köszi, mostmár igy értem :)
2013. dec. 19. 20:23
 54/54 Nádszálkisasszony ***** válasza:
54%
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy egy ilyen szülő nem várjon semmi jót. Én párom szülei se láttak engem/minket szívesen karácsonykor, mert az "családi ünnep". Most meg együtt élünk és kakilunk a fejükre :D
2013. dec. 20. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!