Mit csináljak? Nem szeretném, ha a párom gyermekei nálunk töltenék az ünnepeket, de a párom ezért neheztel rám.
Az exe teljesen megbolondult mostanában (szakítás majd új kapcsolat) és folyamatosan, szinte naponta változtatja, a véleményét, hogy hol legyenek a gyerekek. Most éppen az a terv, hogy kell neki 3 hét pihi és adddig a gyerekek legyenek nálunk. A párom hétvégén utazik külföldre, mert a munkahelye kiküldte valami munka ellenőrzésére, még nem tudjuk azt sem, hogy itthon lesz-e az ünnepek alatt. Én ezért azt mondtam, hogy inkább ne jöjjenek a gyerekek, mert csak folyamatos veszekedés lenne belőlet, ezt már tapasztaltam az utóbbi 2 évben, pedig akkor csak 1-2 napokra jöttek, nem 3 hétre. A párom azt mondta, enyém a döntés, de mióta elmondtam neki, érezteti, hogy nem ezt várta.
Nem tudom mit kellene csinálnom. Ha átjönnek, akkor mindenkinek tönkreteszik az ünnepét, ha nem jönnek, akkor a párom húzza a száját. Mégis, melyik rosszat kellene választanom?
Ha a párod nem lesz otthon, akkor ne jöjjenek. Minek?
De ha otthon lesz, akkor hadd jöjjenek. Te anno úgy fogadtad el a párod, hogy vannak gyerekei. Ők veled szemben elsőbbséget élveznek. Ha szabotálod, hogy bármikor jöhessenek a gyerekeke, akkor előbb-utóbb téged fog kirakni az életéből.
"A kérdező kommentje:
Én elfogadtam őket, de úgy érzem nem az én feladatom, hogy neveljem őket, hiszen ott vannak a szüleik. A párom sem folyik bele a gyermekeim nevelésébe, mert azt mondta az az én és a volt férjem dolga."
Úgy, tehát a TE gyerekeid ott lehetnek folyamatosan, de a párod gyerekeit nem szívesen látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!