Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem szeretném,...

Mit csináljak? Nem szeretném, ha a párom gyermekei nálunk töltenék az ünnepeket, de a párom ezért neheztel rám.

Figyelt kérdés

Az exe teljesen megbolondult mostanában (szakítás majd új kapcsolat) és folyamatosan, szinte naponta változtatja, a véleményét, hogy hol legyenek a gyerekek. Most éppen az a terv, hogy kell neki 3 hét pihi és adddig a gyerekek legyenek nálunk. A párom hétvégén utazik külföldre, mert a munkahelye kiküldte valami munka ellenőrzésére, még nem tudjuk azt sem, hogy itthon lesz-e az ünnepek alatt. Én ezért azt mondtam, hogy inkább ne jöjjenek a gyerekek, mert csak folyamatos veszekedés lenne belőlet, ezt már tapasztaltam az utóbbi 2 évben, pedig akkor csak 1-2 napokra jöttek, nem 3 hétre. A párom azt mondta, enyém a döntés, de mióta elmondtam neki, érezteti, hogy nem ezt várta.

Nem tudom mit kellene csinálnom. Ha átjönnek, akkor mindenkinek tönkreteszik az ünnepét, ha nem jönnek, akkor a párom húzza a száját. Mégis, melyik rosszat kellene választanom?

2013. dec. 9. 07:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az Ő gyerekei otthon vannak Ő is otthon van,de most úgy alakulna,hogy amikor a párja gyerekei ott lennének akkor a párja nem lenne otthon,úgyhogy ez a helyzet nem ugyanaz,nem értem mit nem lehet ezen nem érteni.
2013. dec. 9. 22:19
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell a kérdezőt bántani. Kicsit belegondoltam anyaként, ha elválnék a páromtól, eszembe nem jutna úgy hozzá küldeni a gyerekemet, hogy tudom, ő nem lesz ott, csak a párja és mindezt ünnepek alatt. Szerintem itt az ex feleség nem százas. A kérdezőnek el kell fogadnia a gyerekeket, de nem 3 hétig egyedül pesztrálnia őket. Ez nem az ő feladata.
2013. dec. 9. 22:23
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Mint elvált anyuka én sem igazán értem az exasszonykát és a férjet.

A gyerekek nevelése elsősorban a szülők feladata, amiben persze részesek az új társak is, de a láthatás elsősorban az apának szól, hogy a gyerekei vele legyenek. Én nem passzolnám le a gyerekeimet úgy, hogy az apjuk rájuk se tud nézni. Sőt, inkább vagyok rugalmas és amikor elfoglaltsága van, akkor javaslom hogy beszéljünk meg egy olyan időpontot amikor van ideje a gyerekeire, de annak nincs értelme, hogy egy gyakorlatilag idegennel legyenek.

Főleg 3 hétre pofátlanság rálőcsölni valakire, akinek nem az elsődleges kötelessége őket pesztrálni.

Ezen én is kiakadnék. Ha a mostani párom állna elő ilyennel, akkor én is kiakadnék rajta. Azon nem, hogy ő itthon van, esetleg van pár nap amikor dolgozik, de alapvetően a gyerekeivel lenne, ez természetes. Az nem, hogy mindenki szabadulna a kölköktől akiknek épp a feladata lenne az ellátásuk és olyanra lőcsölik, akinek meg nem...

2013. dec. 10. 03:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!