Én vagyok túlzottan anyagias vagy ez másnak is sok lenne? A férjem exének gyermekei túl sokat vendégeskednek nálunk.
Néhányszor rakj az asztalra olyan régies parasztos kajákat. Általában nem ízlik a fiataloknak, de ha ízlik, akkor legalább olcsó. (Cukros zsíros kenyér és tarsai:D...mi imádtuk) Van egy-két számomra megunhatatlan gyerekkoromból ismert olcsóbb kaja: pl ha száraz a kenyér: bundáskenyér (be kell előtte áztatni tejbe), garantálom, ha zsirral sütöd, nem sokat esznek belőle:D Vagy tojásos krumpli: karikákra szelt krumpli, megsütöd, leöntöd a zsírt, és ráöntesz- arányosan- felvert tojásokat, mint a rántotta. Vagy egy másik tojás-krumpli kaja: főtt krumpli -lehetőleg hajában főve-, főtt tojás, aztán földarabolod, és forró zsirral tálaláskor leöntöd, ételízesítővel fűszerezve:D Esetleg paprikáskrumpli egy pár karika kolbásszal, virslivel, vagy lecsó rizzsel vagy tarhonyaval...esetleg tarhonyas krumpli...ezek elég olcsó kaják....a párod majd előbb utóbb ráun, hogy mindig ott lógnak a kölykök.
Derítsd ki, hogy mit nem szeretnek, s főzz azt sűrűn:D
Nagyon meglepődtem a válaszadókon. Hogy lehet olyan tanácsokat osztogatni, hogy főzzél rossz kajákat a gyerekeknek, hogy ne jöjjenek? Illetve cukros, túl zsíros, egészségtelen kajákat javasolni egy fejlődő szervezetnek. Normálisak vagytok?
Teljesen normális, hogy sűrűn mennek a gyerekek hozzájuk, így sokat lehetnek együtt az édesapjukkal. Ez a lényeg, hogy minél többet együtt legyen a család. A legfontosabb az életben. Ha ebbe beleütköznek az anyagi dolgok, azt muszáj megoldani. Olcsón és egészségesen is lehet főzni. Rengeteg recept van a neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!