Én vagyok túlzottan anyagias vagy ez másnak is sok lenne? A férjem exének gyermekei túl sokat vendégeskednek nálunk.
Tudom le leszek pontozva, de azért abba is gondolj bele, hogy ők (fél)testvérek és nyilván imádják egymást, állandüan együtt vannak és milyen lenne már, ha pont az apukához nem mehetnének együtt át. Hosszú távon ez azért eléggé mélyen belevésődik egy gyerekbe. Képzeld el ezt a beszélgetést felnőttkorukban..."a féltestvéreimmel nagyon szeretjük egymást, sokat játszottunk és sülve-főve együtt voltunk, kivéve mikor az apjukhoz mentek át, mert oda nem mehettünk velük."
Én inkább azt javasolnám, hogy beszéljetek az anyukával, hogy valahogyan segítsen be ha annyira megterhelő az étkeztetésük: anyagilag, alapanyagokkal, főzéssel, csökkentett gyerektartással stb.
Szerintem se főzz direkt egézségtelen ételeket, ha megtudnám, hogy az exem felesége így próbálná elriasztani a gyerekeimet, még a közös gyerekeket se engedném oda többet.
# 9/10
Nem a férje gyerekeiről beszél hanem azok féltestvéréről.
4 gyerek mellé plusz kettőt etetni akihez semmi közük minden nap tényleg nem olcsó múlatság. Nem hiszem, hogy az ex a férje új kapcsolatából származó gyerekeit minden nap vacsorával várja. Van azoknak a gyerekeknek apjuk anyuk az ő dolguk.
"Szerintem se főzz direkt egézségtelen ételeket, ha megtudnám, hogy az exem felesége így próbálná elriasztani a gyerekeimet, még a közös gyerekeket se engedném oda többet."
Még szerencse, hogy az apának a joga láthatás és nem engedély köteles.
következő:
bőséges főt krumpli.
aránylag egészséges.
fejenként 1 db sült csirkemáj. husból nem kell sok. (400 Ft kilója.)
savanyu.
a más zsirjában hagyma piritva. abba ki s liszt - rántás. s felönntve a krumpli levével - tápanyag. piritott szárazkenyér kocka bele.
ez a leves. fejenként kb. 50 Ft.
ja a savanyu megdobja az árát, de kicsit több krumplit főzz s ami savanyut kiesztek belőle amellé tégy karikás főt krumplit és karikás hagymát. - kruplisaláta a következő májhoz s ahhoz már savanyu se fog kellene.
minden harmadik alkalomhoz pedig főtrizs a krumpli helyett mert fő a változatosság.
tehát 75 Ft/ fő s együtt vagy a család mert valóban az a legfontosabb.
ja és 4. napon a te gyereke dmenjen hozzájuk.
még igy is te vagy a nyerő mert hozzád harman jönnek három napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!