Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok túlzottan anyagias...

Én vagyok túlzottan anyagias vagy ez másnak is sok lenne? A férjem exének gyermekei túl sokat vendégeskednek nálunk.

Figyelt kérdés
2 közös gyermekük van. Fél éve költöztek haza külföldről (3 utcányira laknak tőlünk), azóta közös felügyelettel nevelik a fiúkat, szinte minden másnap nálunk vannak vagy beugranak vacsorázni. Ezzel minden rendben is volna, de ahányszor a fiúk átjönnek, a testvéreik is jönnek velük és ez már anyagilag is meglátszik a családi kasszán. A férjem szerint ez így teljesen természetes és szinte meg is sértődött, hogy én ezért neheztelek. Nálunk az anyagiakat én kezelem, az én feladatom a pénz beosztása, ezért én már látom, hogy nagyon nagy bajok leszenk ebből, de a férjem még sértődősdit játszik. Mit csináljak?
2013. okt. 14. 17:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó nem is a párja gyerekeiről beszél, hanem a párja gyerekeivel együtt érkező féltestvérekről.
2013. okt. 14. 21:05
 22/23 anonim ***** válasza:
57%
Hmm igaz.
2013. okt. 14. 21:21
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

nem is azzal volt gond hogy a párja gyerekeit eteti.

elöbb irtam hogy éhesen kevésbé lesz sértődékeny. helyesebben:

éhesen ár érzékenyebb lesz.

itt a pasival van gond elvárja a feleségétől hogy kezelje a kasszát és főzzön. vagy segítsen be, vagy keressen annyit hogy ne legyen ebből anyagi gond.

2013. okt. 15. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!