Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem szeretném,...

Mit csináljak? Nem szeretném, ha a párom gyermekei nálunk töltenék az ünnepeket, de a párom ezért neheztel rám.

Figyelt kérdés

Az exe teljesen megbolondult mostanában (szakítás majd új kapcsolat) és folyamatosan, szinte naponta változtatja, a véleményét, hogy hol legyenek a gyerekek. Most éppen az a terv, hogy kell neki 3 hét pihi és adddig a gyerekek legyenek nálunk. A párom hétvégén utazik külföldre, mert a munkahelye kiküldte valami munka ellenőrzésére, még nem tudjuk azt sem, hogy itthon lesz-e az ünnepek alatt. Én ezért azt mondtam, hogy inkább ne jöjjenek a gyerekek, mert csak folyamatos veszekedés lenne belőlet, ezt már tapasztaltam az utóbbi 2 évben, pedig akkor csak 1-2 napokra jöttek, nem 3 hétre. A párom azt mondta, enyém a döntés, de mióta elmondtam neki, érezteti, hogy nem ezt várta.

Nem tudom mit kellene csinálnom. Ha átjönnek, akkor mindenkinek tönkreteszik az ünnepét, ha nem jönnek, akkor a párom húzza a száját. Mégis, melyik rosszat kellene választanom?

2013. dec. 9. 07:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
14%
És te mit szólnál, ha a párod közölné, hogy a gyerekeid menjenek inkább az apjukhoz, mert nincs kedve hozzájuk az ünnepek alatt? :)
2013. dec. 9. 08:11
 12/33 A kérdező kommentje:

Igen, a gyermekeim velünk élnek, nem értem, ez miért baj. A párom gyermekei is lehetnek nálunk, nem az a probléma, hanem az, hogy ő nem lesz itt és én küzdhetek velük egyedül mert sem rám, sem senkire nem hallgatnak.

Ha hazajön, akkor is maximum 1-2 napra, hogy a munkahelyén személyesen beszámoljon a problémákról, nem hiszem, hogy lenne ideje a gyerekekre. Ha minden rendben megy, nem késnek, nincs semmi hiba, akkor január közepéig marad kinnt.

2013. dec. 9. 08:12
 13/33 anonim ***** válasza:
71%

Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy ha gyerekes ferfival jöttél össze annak következményei vannak...de ebben az esetben neked van igazad...

A ferjed nuncs otthon, akkor miért legyenek ott, főleg ha nem jöttök ki. Persze más lenen a dolog, ha nem így állna..

Intézze el a férjed,hogy otthon legyen, akkor jöjjenek a gyerekek is.

Mert így tényleg csak neked okoz gondot, vagy pedig legyenek feltételek. Ha rád nem hallgatnak, akkor a helyzet mg nem kész arra, hogy folyamatos 3 hétig csak a te felügyeleted alatt legyenek..

A szerencsétlen gyerekeket sajnalom igazán... Az anyjuknak pihenő kell, emiatt 3 htre csak fogja és lepasszolja őket?

Ez milyen már?

Mennyi idősek amúgy?

2013. dec. 9. 08:33
 14/33 anonim ***** válasza:
12%
Nehéz helyzet, de szerintem még jobban fognak utálni, ha azt mondod, h nem vagy kíváncsi rájuk illetve adod a lovat az exe alá,h mondhassa a gyerekeknek, h látod apádékat nem érdeklitek....
2013. dec. 9. 08:33
 15/33 anonim ***** válasza:
70%
Sztem a kérdező párja se vállalna be min.4 gyereket,ha a kérdező esetleg elutazna 3 hétre. 1-2 nap nem gond,de 3 hét? Álljunk már meg azért az ilyen szövegekkel,amiket nyomattok,főleg a 13as.....ki vagy te,h igy itélkezel a kérdező felett te,tökéletes észlény?
2013. dec. 9. 08:38
 16/33 anonim ***** válasza:
75%
Egyetlen megoldásnak azt látom ha a gyerekek akkor vannak ott amikor az apjuk otthon van. Nehogy már 3 gyereket (akik ráadásul nem is hallgatnak rá) a nyakadba végy. Én tuti nem vállalnám őket egyedül hosszabb időre. (Azt hagyjuk hogy milyen karácsony lesz nekik akiket az anyja lepasszol, az apja meg dolgozik igy relative egy idegen családnàl kell unnepeljenek.
2013. dec. 9. 08:38
 17/33 anonim ***** válasza:
61%

Miiiit? Én hol ítélkeztem:o...?

Minden mondatommal a kérdező mellett álltam..

(1 megállapításom volt, hogy vannak helyzetek,amit egy gyerekes ferfi esetén el kell fogadni..)

13-as

2013. dec. 9. 08:40
 18/33 anonim ***** válasza:
68%
Bocsánat,az előbb még nem Te voltál a 13as:) Ne haragudj,nem neked szántam. Törölve lett az a válasz.
2013. dec. 9. 08:41
 19/33 anonim ***** válasza:
20%

A párod gyerekeit el kell fogadnod a pároddal együtt. Neki ők fontosabbak, mint te, és ez így természetes.

És igenis menjenek hozzátok, ha a párod is otthon lesz (amúgy nyilván ne, hiszen felügyelned tényleg nem kell őket), és neked ez ellen egyetlen rossz szavad sem lehet. Ő az apjuk!!

2013. dec. 9. 08:41
 20/33 anonim ***** válasza:
50%

Jah.. Tényleg..csak én is úgy meglepődtem... H ééén? :)

(Ilyenkor mindig keresem mit lehett félreérteni....)

2013. dec. 9. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!