Kivel töltenéd az ünnepeket? Vőlegényed vagy szüleid?
20 éves lány vagyok, a szüleimmel élek még, a párom az külföldön dolgozik,de ha hazajön akkor mindig nálam van.
Sajnos már most kiderült hogy az ünnepeket nem tudjuk együtt tölteni mert ott nem engednek el mindenkit szabadságra, még akkor sem ha nem kell karácsonykor szilveszterkor dolgozni!
Szivesen tölteném a karácsonyt a párommal, de szívesen maradnék itthon, mert anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk és tudom azt is hogy szegény nagyon egyedül érezné magát, hiába van apukám is, nem tudnak elmenni sehová, testvérem is nem rég külföldre költözött a családjával ők sem jönnek, nincsenek nagyszüleim sem ahová lehetne menni, nekik testvérük és barátaik sincsenek.
Nem tudom mit csináljak két tűz között vagyok
Én Szentestére hazavittem a páromat, másnap indultunk az ő édesanyjához
(200 km van a 2 szülő között)
A szüleiddel vagy az év minden napján, a pároddal pedig ritkán találkoztok, én utaznék ki a vőlegényemhez.
A szülőkkel pedig ünnepelnék máskor (ez is történt már meg, nem fonotos azon a napon összeülni, hanem a lényeg azon van, hogy összejövünk, és megteremtjük magunknak a hangulatot....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!