Mit csináljak? Nem szeretném, ha a párom gyermekei nálunk töltenék az ünnepeket, de a párom ezért neheztel rám.
Az exe teljesen megbolondult mostanában (szakítás majd új kapcsolat) és folyamatosan, szinte naponta változtatja, a véleményét, hogy hol legyenek a gyerekek. Most éppen az a terv, hogy kell neki 3 hét pihi és adddig a gyerekek legyenek nálunk. A párom hétvégén utazik külföldre, mert a munkahelye kiküldte valami munka ellenőrzésére, még nem tudjuk azt sem, hogy itthon lesz-e az ünnepek alatt. Én ezért azt mondtam, hogy inkább ne jöjjenek a gyerekek, mert csak folyamatos veszekedés lenne belőlet, ezt már tapasztaltam az utóbbi 2 évben, pedig akkor csak 1-2 napokra jöttek, nem 3 hétre. A párom azt mondta, enyém a döntés, de mióta elmondtam neki, érezteti, hogy nem ezt várta.
Nem tudom mit kellene csinálnom. Ha átjönnek, akkor mindenkinek tönkreteszik az ünnepét, ha nem jönnek, akkor a párom húzza a száját. Mégis, melyik rosszat kellene választanom?
A párod akkor is azt akarja, hogy nálatok legyenek a gyerekek, ha ő nem lesz itthon? Ezt nem nagyon értem, mert így végül is se az anyukájukkal, se az apukájukkal nem lehetnek együtt a gyerekek.
Persze ha itthon lesz a párod, akkor menjenek a gyerekek is, akármilyen nehéz is több gyerkőccel. (Nem tudom, hányan vannak, hány évesek, de ha jól értettem neked is van több és neki is.)
Szerintem az lehetne egy megoldás, hogy ha nem is folyamatosan 3 hétig, de arra az időre, amikor a párod hazajön, akkor legyenek nálatok a gyerekek.
Az jó lenne, ha akkor jönnének, mikor az apjuk is itthon van, de most úgy lennének itt 3 hétig, hogy nem lesz itthon vagy ha mégis itt lesz egy napot, akkor ideges lesz és nem lehet hozzá szólni.
A páromnak a gyerekei a fontosabbak, ezt el is fogadom, de neki is el kell, hogy nekem meg az enyémek.
Ha nincs otthon a párod, akkor ne menjenek 3 hétre, semmi értelme, ha elve nem jó a viszonyotok a gyerekekkel.
Ha otthon lesz, akkor meg menjenek, ilyen egyszerű.
Szerintem is akkor menjenek, ha az apuka is otthon van. Most itt azért azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy az ünnepekről van szó, amit így a gyerekek az anyjuk és az apjuk nélkül töltenének el. Ez ex pihizzen máskor. Tőle is milyen dolog már, hogy úgy passzolja le a gyerekeket karácsonyra, hogy valószínűleg még az apukájuk sem lesz velük.
Ez a helyzet nem jó neked sem, de a gyerekeknek pláne nem. Ezt kéne a pároddal megértetni. Beszéljetek meg egy másik időpontot, a párodnak is fontos biztos a gyerekekkel töltött idő, de így nem lesz belőle semmi.
Azt meg lehet csinálni, hogy ha mégis itthon lesz ünnepekkor, akkor elhozzátok őket arra a pár napra, de hosszabb időt szerintem sem most kellene nálatok lenniük.
A te gyerekeidnek sem lesz ott az apjuk nálatok,
és a párod gyerekeinek sem.
Hol itt a gond??
"Igen, a gyermekeim velünk élnek, nem értem, ez miért baj"
Ha a párod elviseli a te gyerekeidet egész évben,
akkor neked is ki kellene bírnod azt a 2-3 hetet!!
Neeem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!