Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked könnyen jött az elhatározás, hogy örökre összekötöd az életed a pároddal?
Elsőnél voltak kételyek,ezért utólag azt mondhatom,hogy nem lett volna szabad!
Most nem volt egy kis bizonytalanság sem ,ezért tudom és remélem,hogy ő viszont örökre szól,s vele fogok megöregedni és mindig egymás mellett leszünk!
Igen
Nem voltak kételyek...
Talán egysz egy vitánál..talán azért viselt meg, mert nem szoktunk vitázni úgy komolyan, mert általaban megbeszeljük a problémáinkat.
De ebben az esetben éppen kimaradtunk estére, így enyhén ittasak voltunk...vita közben megszorította a kezem, úgy, hogy fajt.. Egészen meglepődtem... Otthagytam, amikor kiment a mosdóba utána mnetem, hogy remélem tudja, hogy ez volt az utolsó, hogy szandékosan fizika fajdalmat okozott nekem, mert ha hazasok leszünk ha gyerekeink lesznek, ha akarmi, én nem tűröm.
Háttérinfó:
az ő apja bántotta az anyját (addig verte, mig kórhazba nem került)
A nagymamámat is bántotta a papám, így ésesanyám belemsulykolta, hogy ha ilyen van, nem megvárnia. Következőt, aztán a még következőt, hanem kilépni az önpusztítő kcsolatból
A hatmadik, nem fájt igazán amit scinat, és tudtam, hogy részegen nem érzi az ember, hogy mennyire szorít...a lényeg nem is a fájdalom mértéken volt, hanem amikor meg akarta mutatni, hogy ő neki lesz igaza, (nem engedtem el a karját, mert valaszt vartam a kérdésremre)
A lényeg, hogy akkor felfogta, de manap már a helyszínre sem emlékezett, hogy ott jártunk. A tudtat alattija úgyis emlékszik arra a beszélgetésre.
Ekkor elbizonytalanodtam egy pillanatra... Soha nem éreztem rajta az agresszió jelét, sőt a szemében sem férfi az aki megüt egy nőt...részegen sem, sőt akkor jámborabb szokott lenni..
De más nem...és furcsa hogy ez az eset épp 3 héttel az esküvő előtt történt, más ketely soha nem merült fel, de amúgy ezzel kapcsolatban is csak akkor ittasan. Másnap vegiggondoltam, én sem viselkedtem szépen, ő sem, és vgülis nem megütni akarta, hanem lefogta a kezem, hogy engedjem el...de azt azért tudni kell, hogy ha bántana lépnek, jó messzire
Nekem voltak, nem vele kapcsolatban...magammal.
Jó vagyok e neki, nem teszem-e tönkre az életét. Ő már nagyon szeretett volna gyereket, én még nem éreztem magam késznek rá. Féltem nem tudok olyan társa lenni akire szüksége van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!