Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked könnyen jött az elhatározás, hogy örökre összekötöd az életed a pároddal?
Figyelt kérdés
Voltak kételyek, kérdések benned?2013. nov. 22. 07:42
11/18 anonim válasza:
Nem voltak. Mondjuk fura is lett volna 9 év és 2,5 gyerek után :D
12/18 anonim válasza:
Én születésem óta összenőttem a párommal, most is ő írja ezeket a sorokat. xD
13/18 anonim válasza:
Könnyen jött, tudtam, mit akarok. Ha kétségeim lettek volna, akkor máshogy döntöttem volna.
14/18 anonim válasza:
Nem voltak bennem kételyek. Ha lettek volna, nem valószínű, hogy összeházasodunk.
16/18 anonim válasza:
Bennem örökké lenne ilyen kétely, ezért nem is vagyok házasságpárti. Nem hiszek a sírig tartó szerelemben, a mai válási statisztikák is ezt igazolják. Ha mázlink van, együtt maradunk papír nélkül is. Ha meg nem maradnánk, kevesebb baj van a szakítással, hisz nincs papír.
17/18 anonim válasza:
Igen, voltak kételyeim, sőt inkább egyfajta rémület vett rajtam erőt. Örökre? VELE?
Szóval szakítottam inkább.
Jelenlegi páromhoz holnap hozzámennék mindenféle kétség nélkül így szerintem jól döntöttem.
18/18 anonim válasza:
Nekem korábbi kapcsolatban a lánykérésnél kétségeim voltak, végül nem foglalkoztam vele és igent mondtam. Hiba volt. Elég annyi, hogy 1 évet sem ért meg a kapcsolatunk összességében. Én hagytam el.
Mikor a férjem megkérte a kezemet, nem voltak kétségeim, pedig 1 hónap járás után kért meg. Másfél évvel később házasodtunk össze. 2 évvel ezelőtt. Azóta is minden nagyon jól megy:) érzem, tudom, hogy együtt fogunk megöregedni:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!