Mit szólnál ha nem engednék a szüleid hogy 21 évesen a pároddal töltsd az ünnepeket?
Figyelt kérdés
21 vagyok anya nem akarja engedni hogy 23 estétől 26 hajnaláig velem/nálunk töltse.párom 26 éves és külföldön dolgozik. 5 éve vagyunk együtt2013. dec. 18. 10:34
11/54 anonim válasza:
3-as vagyok: Kár, hogy lepontoztátok a válaszomat. Nem anyagi teher ha van nálunk valaki, hanem ahogy előttem írták, nem szeretem ha egy idegen mászkál egy ilyen alkalomkor. Ez családi ünnep, a barát nem családtag, majd ha házasok lesznek, akár lakhatnak itt is, nyilván akkor itt fognak karácsonyozni, de addig mindenki legyen a saját otthonában szentesete, majd első vagy második nap karácsonyozzanak együtt valahol, vagy itt, vagy mondjuk az én esetemben a barátnőnél. Nem gondolom, hogy ezért bunkó lennék, a kislány itt aludhat bármikor, sima hétvégéken, de a szenteste más.
12/54 anonim válasza:
Azért ha a gyerekemnek valaki már 5 éve a párja, az nem lehet idegen :S
13/54 Nádszálkisasszony válasza:
Most bírjátok ki ezt a karácsonyt az ő szabályai szerint aztán kölzözzetek össze!:) Csak azt nem tudom, hogy az ilyen szülő mit vár!? Majd ha együtt laktok akkor meg már a párodnak nem lesz kedve ezek után vele karácsonyozni, amit meg is értek és egyedül marad. Kár, hogy nem veszi észre, hogy maga alatt vágja a fát.
14/54 anonim válasza:
A srác külföldön dolgozik, gondolom nincs náluk mindennap, tehát nekem, mint szülőnek, idegen.
15/54 anonim válasza:
és mi van a srácnak a szüleivel?
17/54 anonim válasza:
Ha külföldön dolgozik, akkor nyilván nem olyan gyakran láthatják egymást, mint szeretnék, vagyis ez nem is igazán a karácsony miatt fontos, hanem azért, mert végre találkozhatnak.
Én biztos nem akadékoskodnék ennyit. Inkább örülnék, hogy a gyerekem végre azzal lehet, akit szeret.
Persze csak akkor, ha nincs valami gond a fiúval, pl. iszik, drogozik, bunkó, zülött, stb.
De ez nem derült ki, mert azt nem írta meg a kérdező, hogy konkrétan mi volt a szülők kifogása.
18/54 anonim válasza:
a szülők csak a szűk családdal akarják tölteni a szentestét
ezt tiszteletben kell tartani
ha meg nem tetszik, költözz el
19/54 anonim válasza:
Azt leirnád, hogy a szüleid miért nem akarják?
20/54 anonim válasza:
Amíg otthon laksz, és a szüleid pénzelnek, addig anyukád szabályai érvényesek rád. Én a szentestét mindig otthon a családdal töltöttem, amíg ott laktam. A barátom meg átjött kicsit másnap, meg én is kicsit hozzájuk. Amikor meg összeköltöztünk, akkor lettünk mi a barátommal egy család. Akkor a szentestét magától értetődően együtt töltöttük, másnap mentünk szülőket látogatni. Ez így normális. Neked most még a szüleid a családod. A szentestét a családdal töltjük. A pároddal majd csak akkor alkottok családot, ha összeköltöztök/összeházasodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!