Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyát, hogy...

Hogy vegyem rá anyát, hogy szokjon le az örökös turkálóbajárás-mániájáról?

Figyelt kérdés

Ő mindig csak turkálóból szeret vásárolni, velem ellentétben, mert én még egyszer se találtam turkálóban olyan ruhát, ami jó is lett volna rám, jól nézett volna ki és ne lett volna rajta valahol egy lyuk, vagy valami pecsét, amit nem lehet kimosni...

Az iskolában kaptunk laborköpenyeket, de az enyém kicsi rám és végig kell elvileg gombolni, de én végig se tudom gombolni az enyémet, mert ha végiggombolnám, nem tudnék benne leülni. És mondtam anyának, hogy venni kéne laborköpenyt és lehetőleg rövidet, mert nekem kényelmetlen a hosszú ( a mostani is az) erre most kitalálta, hogy ő majd elmegy a turkálóba laborköpenyért. Mondtam neki, hogy értse már meg, hogy ilyen helyeken nem fog találni olyan, ami jó lenne rám és 100% pamut lenne, inkább vegyük meg a boltból, de csak veszekszik velem, hogy ő akkor is csak turkálóból fog nekem köpenyt venni.

Mit csináljak?

16/L

2013. dec. 14. 11:26
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:
19:16 akkor megpróbálom :)
2013. dec. 15. 08:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!