Hogy vegyem rá anyát, hogy szokjon le az örökös turkálóbajárás-mániájáról?
Ő mindig csak turkálóból szeret vásárolni, velem ellentétben, mert én még egyszer se találtam turkálóban olyan ruhát, ami jó is lett volna rám, jól nézett volna ki és ne lett volna rajta valahol egy lyuk, vagy valami pecsét, amit nem lehet kimosni...
Az iskolában kaptunk laborköpenyeket, de az enyém kicsi rám és végig kell elvileg gombolni, de én végig se tudom gombolni az enyémet, mert ha végiggombolnám, nem tudnék benne leülni. És mondtam anyának, hogy venni kéne laborköpenyt és lehetőleg rövidet, mert nekem kényelmetlen a hosszú ( a mostani is az) erre most kitalálta, hogy ő majd elmegy a turkálóba laborköpenyért. Mondtam neki, hogy értse már meg, hogy ilyen helyeken nem fog találni olyan, ami jó lenne rám és 100% pamut lenne, inkább vegyük meg a boltból, de csak veszekszik velem, hogy ő akkor is csak turkálóból fog nekem köpenyt venni.
Mit csináljak?
16/L
Anyukád ezen nem akad ki? Az én anyukám már leüvöltött volna mindenkit.
Megteheted azt, hogy megkérdezed, honnan szerezték a köpenyt, elviszed oda, és megkérdezed, hogy nem tudnák-e kicserélni.
"Mondtam, hogy mindenki beírta a méretét, sőt, mi még nagyobbat is írtunk"
Nem lehet, hogy jó volt még akkor, csak azóta kihíztad??
15:42 de muszáj végig begombolni, múltkor is rám szólt a tanár, amikor látta, hogy az utolsó 2 gomb nem volt begombolva, hogy gomboljam be. állandóan ki-be gombolgatni meg nem akarom, amikor 2 percenkén leülök és felállok
15:53 köszi, csak nem hiszem, hogy bárki is megvenné, mert bele van hímezve a monogrammom (muszáj volt)
16:06 kicsit kiakadt :/ egyébként ez jó ötlet, majd megkérdezem :)
17:46 nem, mert év eleje óta még fogytam is és már akkor szűknek éreztem, amikor megkaptuk, csak a tanár mondta azt, hogy szerinte meg jó.
"csak nem hiszem, hogy bárki is megvenné, mert bele van hímezve a monogrammom"
Azt nagyon szépen ki lehet bontani. Tényleg nem rossz ötlet, hogy megpróbáld eladni. Ha máskor nem, azután, hogy megvan az új. Még ha jóval kevesebb áron is kel el, hátha valakinek pont erre van szüksége és egy kicsi visszajön az új árából.
Vágass le a mostani köpenyedből, olcsóbb mint venni egy újat, egy varrónő egy hétvége alatt megcsinálja.
fun fact: nemrég jártuk be egy barátnőmmel egy nagyváros összes munkaruházati boltját és s-m-es méretű személyre jó köpenyt sehol nem találtunk.
Ellenben a helyi kórház nővéreinek a köpenyei turkálóból vannak. (nekik kell venni, fogalmam sincs hova górja a pénzt a kórház ha már munkaruhát sem kapnak az ott dolgozók)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!