Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyát, hogy...

Hogy vegyem rá anyát, hogy szokjon le az örökös turkálóbajárás-mániájáról?

Figyelt kérdés

Ő mindig csak turkálóból szeret vásárolni, velem ellentétben, mert én még egyszer se találtam turkálóban olyan ruhát, ami jó is lett volna rám, jól nézett volna ki és ne lett volna rajta valahol egy lyuk, vagy valami pecsét, amit nem lehet kimosni...

Az iskolában kaptunk laborköpenyeket, de az enyém kicsi rám és végig kell elvileg gombolni, de én végig se tudom gombolni az enyémet, mert ha végiggombolnám, nem tudnék benne leülni. És mondtam anyának, hogy venni kéne laborköpenyt és lehetőleg rövidet, mert nekem kényelmetlen a hosszú ( a mostani is az) erre most kitalálta, hogy ő majd elmegy a turkálóba laborköpenyért. Mondtam neki, hogy értse már meg, hogy ilyen helyeken nem fog találni olyan, ami jó lenne rám és 100% pamut lenne, inkább vegyük meg a boltból, de csak veszekszik velem, hogy ő akkor is csak turkálóból fog nekem köpenyt venni.

Mit csináljak?

16/L

2013. dec. 14. 11:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Isteneeeeeem...jól van, akkor mondjuk azt, hogy csak kitaláltam az egészet és igazából egy 50 éves munkanélküli pasas vagyok, aki ezzel szórakozik, hogy gyanús kérdéseket ír ki, most boldog vagy? :)
2013. dec. 14. 13:10
 32/51 anonim ***** válasza:
27%
De ha másokra se jó, akkor mind szépen szóltok, hogy X emberre nem jó. De az, hogy egy kb30fős osztályból csak egy emberre nem jó... akkor írd meg, hogy 50es méret kéne, és az nincs vagy mittom én.
2013. dec. 14. 13:13
 33/51 A kérdező kommentje:
Már nem lehet újat rendelni, hanem meg kell vennünk, ezért tettem ki a kérdést...
2013. dec. 14. 13:14
 34/51 anonim ***** válasza:
77%

Ebben az esetben a következő a megoldás:

mivel te nem tudhatod, mi van a turkálóban és mi nincs, anyukád menjen el és nézzen szét. Mondd el neki a kritériumokat. Indokold. Pl. fontos, hogy csak 100% pamut legyen, mert az a legkevésbé tűzveszélyes, és kísérleteknél előfordulhat rád pattanó szikra és nem szeretnél megégni.

Ha talál megfelelő köpenyt olcsón, akkor jó és mindenki boldog.

Ha mégse talál, akkor meg nem kell veszekedned, saját magától fogja mondani, hogy menjetek el egy boltba.

Ez a megoldás hogy tetszik?

2013. dec. 14. 13:19
 35/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. dec. 14. 13:22
 36/51 anonim ***** válasza:
38%

Petrikes vagy?

Én tavaly vettem laborköpenyt a Thökölyn, a suli és a Keleti között van a bolt, ha a Keleti felé tartasz, akkor a bal oldaladon lesz. Ha jól emlékszem valami munkaruházati üzlet, és kaptam rá 10% kedvezményt, mert a Petrikbe járok.

2013. dec. 14. 13:27
 37/51 A kérdező kommentje:
Nem :/
2013. dec. 14. 14:44
 38/51 A kérdező kommentje:
De azért köszi :)
2013. dec. 14. 14:45
 39/51 anonim ***** válasza:
28%
Ezt a mostani köpenyed miért nem vágod el és varrod fel? Anyám nagyon alacsony, ami ruhákat kapott eddig a munkahelyén azok mind nagyok voltak rá, itthon varrtuk fel neki (egészségügyben dolgozik).
2013. dec. 14. 15:02
 40/51 A kérdező kommentje:
azért, mert félek, hogy elrontom. mondjuk én nem tudok varrni, de ha tesómat kérném meg rá, vagy anyát, akkor is félnék, hogy mi van, hogy túl rövid lesz, vagy valami :/ meg akkor az egészet szét kellene szedni, mert a hosszú köpenyen alul is vannak zsebek és ha levágnánk akkorára, amekkora a férfiköpeny, belemennénk a zsebbe is...ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni :D
2013. dec. 14. 15:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!