Hogy vegyem rá anyát, hogy szokjon le az örökös turkálóbajárás-mániájáról?
Ő mindig csak turkálóból szeret vásárolni, velem ellentétben, mert én még egyszer se találtam turkálóban olyan ruhát, ami jó is lett volna rám, jól nézett volna ki és ne lett volna rajta valahol egy lyuk, vagy valami pecsét, amit nem lehet kimosni...
Az iskolában kaptunk laborköpenyeket, de az enyém kicsi rám és végig kell elvileg gombolni, de én végig se tudom gombolni az enyémet, mert ha végiggombolnám, nem tudnék benne leülni. És mondtam anyának, hogy venni kéne laborköpenyt és lehetőleg rövidet, mert nekem kényelmetlen a hosszú ( a mostani is az) erre most kitalálta, hogy ő majd elmegy a turkálóba laborköpenyért. Mondtam neki, hogy értse már meg, hogy ilyen helyeken nem fog találni olyan, ami jó lenne rám és 100% pamut lenne, inkább vegyük meg a boltból, de csak veszekszik velem, hogy ő akkor is csak turkálóból fog nekem köpenyt venni.
Mit csináljak?
16/L
Ne haragudj, de nem hiszem el, hogy a suliban nem kapható nagyobb köpeny... Én 155cm/45kg vagyok. Na nekem aztán tényleg van gondom a ruhákkal, ha boltban, ha turiban veszem meg, mert a legkisebb gatyához is minimum 4 hónapos terhesnek kéne lenem, hogy övvel vagy anélkül álljon rajtam valahogy. Gyerekméret meg rövid...
De érdekes, mert munkahelyen és suliba mindig találtak nekem valót. Legfeljebb meg kellett rendelni, de addig a koszos dolgok alól felmentést kaptam, vagy addig adtak rám egy kötényt.
Tessék elmenni az igazgatóhoz ha a tanárod nem segít és mond el Neked kicsi az a köpeny!!!
Amúgy milyen magas és hány kg vagy? Másoknak mind jó csak neked nem?
Biztos nem egy méret van csak, nem egfyformát kap a 150 meg a 190 centis, 50 meg 90kg-os.
Szerintem te nem vagy szabványméret!
11:55 nem érted, hogy nekem nem az fáj, hogy onnan vásárol, csak az, hogy még az ilyen dolgokat is onnan akarja venni??? turkálóban nem találsz normális laborköpenyt.
Az iskolában pedig úgy kaptunk köpenyt, hogy még a beiratkozásnál kaptunk egy papírt, amire rá kellett írni a méretedet, hogy az iskola megrendelhesse. Erre októberben, amikor megkaptuk a köpenyeket, rájöttünk, hogy nagyon nem olyan méretűeket kaptunk, mint kellett volna, ezért találomra odaadták az embereknek, hogy mondjuk a legnagyobb darab fiúnak odaadták a legnagyobbat, mert ő amúgy is magas meg vastagabb, meg még nőni is fog. Rám csak a vége felé került sor és nekem ideadtak egy 38-ast, felvettem, az ofő meg épp, hogy rámnézett és azt mondta, hogy jó és már ment is a következő emberhez. Utána mondták, hogy nem nagyon lehet újat kérni, mert már csak 1 vagy 2 db van és azok is 38-asok.
Szád nem volt?
Mondod, "elnézést, de ez kicsi rám, kérnék egy másikat"
Ennyi.
Most az se mond, hogy te írtad csak el a méretet?
Mindenki írta hogy mi a mérete, te meg nem?
Ja véletlen pont te nem kaptál jó méretét, a többi osztálytársadra meg jó?
Ez kicsit gyanús!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!