Mit tegyek? Mi a véleményetek?
25 éves nő vagyok. A kolegàmmal összejöttem,majd jött a bemutatá...minden rendben ment,klappol közöttünk minden. Én szimpi vagyok a családjának. Viszont Neki van egy beteg gyereke és emiatt a szüleim szétszedtek minket. Nekem úgy érzem Ő a nagy Ő és azóta titokban jön el hozzám,mikor a szüleim nincsenek otthon. Azt mondták a szüleim mindenáron szétszednek tőle,ha újrakezdem vele... Ez nekem nagyon rossz... Én azt tervezem,hogy ha különköltözök akkor összebútorozok Vele és a lányával... Nem akarom,hogy a szüleim befolyásolják a párválasztásomat... Mindent befolyásolnak az életemben. Sehova nem mehetek nélkülük,nincsenek barátaim,sehova se járhatok. Ti is a nagyŐ-t választanátok, vagy lemondanátok róla a szüleitek kedvéért? Munkahelyen azt mondták aranyossak vagyunk együtt,összeillünk,megbízható a fiú.(Még az is azt mondta aki nem szereti annyira,de megbízhatónak tartja...)
Véleményetek?
Egy magányos pesti szívű nő
Kérdező, mert te tulajdonképpen milyen választ vártál? Vagy nem esett le neked, hogy mivel ez egy névtelen fórum, ezért nyilvánvalóan olyan emberektől fogsz választ kapni, akik nem ismered a hátteret?
Hozzáteszem, enélkül is gáz az, hogy 25 éves felnőtt ember létedre még anyukádék szabnak meg neked minent, és ahelyett hogy változtatnál, csak panaszkodsz.
Komolyan, írd meg kérlek, mégis mit vársz a válaszolóktól?
Két lehetőség van:
- otthon maradsz, csinálod amit mondanak. Mint egy gyerek.
- kiállsz magadért és elköltözöl. Nem lesz egyszerű, lesznek viták, problémák. Ezt hívják életnek.
Annyira elképzelhetetlen,hogy az anyám férjhezment és lett nevelőapám?
Eléggé vicces,hogy mennyi ember gondolja kamunak... Bár az lenne...
most akkor anyádon kívül nincs senkid vagy van egy nevelőapád?
HA a nevelőapád senki, akkor hogyan szólhat bele az életedbe?
Bírom ám, még kicsit magyarázkodj, ez a legjobb a kamukérdésekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!