Mit tegyek? Mi a véleményetek?
25 éves nő vagyok. A kolegàmmal összejöttem,majd jött a bemutatá...minden rendben ment,klappol közöttünk minden. Én szimpi vagyok a családjának. Viszont Neki van egy beteg gyereke és emiatt a szüleim szétszedtek minket. Nekem úgy érzem Ő a nagy Ő és azóta titokban jön el hozzám,mikor a szüleim nincsenek otthon. Azt mondták a szüleim mindenáron szétszednek tőle,ha újrakezdem vele... Ez nekem nagyon rossz... Én azt tervezem,hogy ha különköltözök akkor összebútorozok Vele és a lányával... Nem akarom,hogy a szüleim befolyásolják a párválasztásomat... Mindent befolyásolnak az életemben. Sehova nem mehetek nélkülük,nincsenek barátaim,sehova se járhatok. Ti is a nagyŐ-t választanátok, vagy lemondanátok róla a szüleitek kedvéért? Munkahelyen azt mondták aranyossak vagyunk együtt,összeillünk,megbízható a fiú.(Még az is azt mondta aki nem szereti annyira,de megbízhatónak tartja...)
Véleményetek?
Egy magányos pesti szívű nő
Mondd már el, hogyan szedtek szét benneteket a szüleid? Rád zárták az ajtót és nem találkozhattok?
15 évesen határozottabb voltam, mint te most.
Akkor újra: mi a kérdés? Tetszik, nem teszik, ez van.
De még mindig nem értem: van megtakarított pénzed (ez a te neveden van???), dolgozol. Miért ők tartanak el? Miért nem tudod felvenni a megtakarított pénzt és albérletbe menni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!