Mit csináljak, hogy anya belemenjen az ottalvásba?
Szeretnék a barátomnál aludni.Már többször aludtunk együtt,de tegnap majdnem lebuktam és nem akarok többet kockáztatni...
Anya nem annyire kedveli a barátomat,mert szerinte nem hozzám való,meg metroszexuális,mert szeret a külsejével törődni.Szóval mindig mond rá nekem valami negatív dolgot,de nem érdekel.
# 30
Egy 15-16 évest nem kell és nem is lehet már nevelni. És az nem nevelés hogy tiltjuk neki a boldogságot. Ez nem több mint féltékenység és irigység az anya részéről hiszen van már vagy 30-40 lógó és csúnya mellekkel és testtel. A lánya pedig ott van legszebb éveiben.
Az életet nem kell megköszönni senkinek csak ha valaki ellök egy száguldó motor elöl de így nem.
Én is valami kompromisszumos megoldást javasolnék, ismeri anyukád a barátodat? Ezenkívül szerintem szükséges egyfajta anya-lánya értelmes kapcsolat, hogy tudja rólad, hogy nem csinálsz hülyeséget, normálisan védekeztek és a többi.
Válaszolókat meg nem értem, ez miért oly hihetetlen módon a felnőttkor velejárója? Mi a rossz abban ha szeretik egymást (húúú 15 éves fejjel igen) és összebújva alszanak? Tényleg ehhez már komoly anyagi háttér kell, meg min 20év plusz vagy mi? (nem támadásnak szántam csak a logikát nem értem az egészben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!