Mit csináljak, hogy anya belemenjen az ottalvásba?
Figyelt kérdés
Szeretnék a barátomnál aludni.Már többször aludtunk együtt,de tegnap majdnem lebuktam és nem akarok többet kockáztatni...
Anya nem annyire kedveli a barátomat,mert szerinte nem hozzám való,meg metroszexuális,mert szeret a külsejével törődni.Szóval mindig mond rá nekem valami negatív dolgot,de nem érdekel.
2013. nov. 9. 21:28
2/34 A kérdező kommentje:
16 leszek decemberben
2013. nov. 9. 21:32
3/34 A kérdező kommentje:
#3,hű,de gyorsan "sikerült" kiismerned!Gratula! :)
2013. nov. 9. 21:35
4/34 anonim válasza:
Majd felnősz és engedni fogja. Ennyi idősen én sem engedném. Gyerekkapcsolatnak nem része az együtt alvás.
5/34 anonim válasza:
Szia! Én nem hordalak le p.csának meg ilyesmiknek. 17 éves vagyok és megértem,hogy ott szeretnél aludni, de hidd el 15 évesen még ráérsz ezzel :)
6/34 A kérdező kommentje:
De Semmi újat nem csinálnánk,nem először aludnék vele.
Nem kell éjszakának lenni ahhoz,hogy bármit is tegyünk.
2013. nov. 9. 21:37
7/34 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen attól még egy szülőnek nem kell megteremteni direkt rá az alkalmat.
8/34 anonim válasza:
persze, de az együttalvás nem ilyenkorban esedékes.
9/34 anonim válasza:
Nagyon gyerek vagy még ehhez...
18 éves fejjel mondom. Én is ott aludtam ennyi idősen az akkori "hú de komoly" pasimnál, hát így utólag inkább nem kellett volna.
10/34 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve együtt vagyunk,úgyhogy szerintem ez nem épp egy átmeneti kapcsolat.
2013. nov. 9. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!