Mitol ilyen az anyam velem?
Figyelt kérdés
Ha hajamat elore rakom (kb combig ero hajam van) akor azt mondja rakjam hatra mert csak a k..vak rakjak elore most ezel mi a baja? Meg h a csalaban az unoka novereim tudnak fozni en meg nem (de ilyen kisebb dolgokat meg tudok csinalni csak nem hagya ) es ezel szekal h o mar 13evesen reg fozott . Meg mindent meg csinalok amit csak ker tolem de megis en vok lehordva minden r..ancnak kozben a batyam 16eves letere semmit nem csinal ha kerek tole valamit akor nemi allfejebb es a tesom a szent persze . Miert ilyen velem anyam ? 13/L2013. nov. 9. 10:37
1/3 anonim válasza:
Én megértem anyádat, az egy másik generáció volt, akkor a 13-14 éves lányok már főztek, mostak, takarítottak varrtak. Sztem elég később megtanulnod ilyesmit. Viseld el anyád vagy beszéld meg apáddal
2/3 anonim válasza:
Elég dilis anyád van már bocsi. Ő a felelős érted, megtanított téged bármire is? Hogy főzz, varrj, takaríts vagy tudja a fene? Mert ha nem akkor maradjon csendben. És ne várja el egy 13 éves kislánytól, h legyen otthon egy anyuka. Te még gyerek van nem pedig felnőtt. Anyukád elég maradi lehet, nekem még a nagyszüleim sem ilyenek az anyám meg egy vagány nő sosem várna el tőlem ilyet. Tőlem lepontozhattok, de anyukádnak nincs igaza. A mai világban már más célok, feladtok várnak, jó ez is benne van a pakliban, az egy dolog, hogy ki kell takarítani a szobádat, azt tényleg meg kell csinálni, de a bátyjádnak is. Akkor anyukád kivételez. Ha ennyire baja van veled beszélj vele, h te ezt nem bírod. Ha pedig továbbra is szekál adj rá okot, és mondd meg neki, h látod anya ilyen egy rosszgyerek, nem pedig én!
3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat 1-es majd szolok ha apamat erdekli h mi jo nekem meg mi nem mert magasrol lesz..ja h mi van
2013. nov. 10. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!