Mit csináljak, hogy anya belemenjen az ottalvásba?
Szeretnék a barátomnál aludni.Már többször aludtunk együtt,de tegnap majdnem lebuktam és nem akarok többet kockáztatni...
Anya nem annyire kedveli a barátomat,mert szerinte nem hozzám való,meg metroszexuális,mert szeret a külsejével törődni.Szóval mindig mond rá nekem valami negatív dolgot,de nem érdekel.
Nem az volt a kérdésem,hogy mit gondoltok rólam.
Tanácsokat szeretnék.
Mi a kérdésed? Hogy mit mondj, vagy tegyél hogy anyud megengedje hogy ott aludj?? Fogalmam sincs. Egy biztos. Nekem mondhatnál, tehetnél amit akarnál akkor sem engedném, hogy 15 évesen ott aludj. Ha meg mérgedbe kikiabálnád hogy "de hát már aludtunk együtt" akkor a kezem is csattana..
Szerintem anyád értelmes ember, és ahogy sokan itt is, ő sem fogja engedni hogy ott aludj..Ráérsz még..Hiszen gyerek vagy még..
Engem 17 éves létemre sem engedne,hogy ott aludjak,pedig már tudja,hogy nem vagyok szűz(17 évesen vesztettem el).És én nem is erőlködnék ilyenen.Nekem még nincs arra szükségem,hogy "együttélést" imitáljak..mikor úgyis csak a szexről van szó,nem?
Hát ha tudjátok bármikor csinálni,akkor csináljátok nappal!:D Ha bonyolítasz valamit,akkor tényleg bonyolult is lesz.A nappali együttlétre pedig senki sem kéri az engedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!