Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy ne hozza el hozzánk a 1.5 éves lányát mert én nem kínlódok vele?

Figyelt kérdés

Az anyja szivesen ideadja mert legalább pihen egy kicsit. Èn viszont nem szeretem ha jön mivel még pelenkázni kell, nem beszél értelmesen, evés közben összekeni magát, disznolkodik.

Nem akarom a páromat megbántani de nem akarom, hogy elhozza a kislányt. Mit mondjak neki?

(Normális, nem kioktató válaszokat kérek!)

2013. okt. 31. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
83%

"Azért van rajta pelenka mert nem akarnak vele kinlódni."

Csak szólnék, hogy 1,5 éves korban nem szoktak szobatiszták lenni a gyerekek. Amelyik 2 évesen az (megbízhatóan szobatiszta), az a ritkább. Átlagban 2,5-3 évesen hagyják el a pelust.

2013. nov. 2. 11:15
 62/72 anonim ***** válasza:
78%
Melyikőtöké a lakás amiben vagytok?
2013. nov. 3. 07:50
 63/72 A kérdező kommentje:
Albérletben lakunk.
2013. nov. 3. 09:18
 64/72 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy van olyan gyerek, aki nem disznólkodik, én láttam már ilyet. Unokaöcsém ilyen, ő már 2,5 éves, de még egyszer sem kente össze magát szándékosan, élvezetből a kajával, hogy hú de jó turkálni benne, aztán maszatolni mindenhová, csak véletlenül kisebb korában.
2013. nov. 3. 17:07
 65/72 anonim ***** válasza:
16%

Amikor összedőltél rakásra az apukával, nem gondoltál ezekre? Elvetetted az apját,

"nem beszél értelmesen" ízléstelenségeket állítasz egy másfél évesről, még milyen ártó tettet tervezel?

2013. nov. 3. 18:58
 66/72 anonim ***** válasza:
*elvetted
2013. nov. 3. 18:58
 67/72 A kérdező kommentje:
Nem vettem el az apját hanem az apja hagyta el az anyját. De bármikor láthatja a kicsit.
2013. nov. 3. 19:33
 68/72 anonim ***** válasza:
49%
...persze, persze, ezt gondoltuk. Hogy miért nem szólalt meg a lelkiismereted, mikor egy szükségben megszorult "apa" közeledik, akinek épp kisgyereke született, azt viszont nem tudjuk. "Bármikor láthatja" csak épp egy értetlen, érzelmi nyomorék vadidegen nő akarja kiutálni mellőle. Pedig egy másfél éves gyermek a legszőrösebb szívű embert is meghatja! Hogy beszélhetsz így róla?
2013. nov. 3. 19:48
 69/72 anonim ***** válasza:
48%
Egy ilyen disznós beszólás után úgy rúgnálak pi**án hogy hazáig megsem állnál, aztán ott még szerintem anyádtól is kapnál ha megtudná hogy miket írsz szegény kislányról mert neki biztos több esze van mint neked ja és ő már átélte azt hogy volt egy "disznó" kislánya, TE.
2013. nov. 6. 21:54
 70/72 anonim ***** válasza:
57%

Azért távolról sem hat mindenkit egy kisgyerek.

Sok anyának szintén elege van a saját kölykéből, írják is a gyerekvállalás rovatban, hogy már ordítanak vele néha.

2013. nov. 7. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!