Hogyan mondjam el a páromnak, hogy ne hozza el hozzánk a 1.5 éves lányát mert én nem kínlódok vele?
Az anyja szivesen ideadja mert legalább pihen egy kicsit. Èn viszont nem szeretem ha jön mivel még pelenkázni kell, nem beszél értelmesen, evés közben összekeni magát, disznolkodik.
Nem akarom a páromat megbántani de nem akarom, hogy elhozza a kislányt. Mit mondjak neki?
(Normális, nem kioktató válaszokat kérek!)
Nem neked kell etetni, takarítani utána, beszélgetni vele, szórakoztatni. Neked ő nem rokonod.
Persze nyilván nem veszi ki jól magát, ha te is jelen vagy, ugyanakkor levegőnek nézed. Legjobb, ha ilyenkor elmész otthonról, szervezz programot a barátaiddal, vagy csak egyedül, vagy látogasd meg a rokonaidat, menj el sportolni, stb.
Így:" Drágám! Számomra teher a gyermeked és a gondozása!!
Ne hozd ide kérlek!!
Látogasd az anyjánál!"
Nagyon jól írták előttem: Apuci csomagban van, tartozékkal együtt "vetted meg".
Ne kezd gyerekes pasival, ha nem tudod elviselni a gyerekét.
Másrészt meg tényleg nem kötelező neked akkor otthon lenni, meg pelenkázni sem, de ha szereted a párod, akkor a gyerekét is szereted, és a kedvéért alkalmazkodsz a helyzethez. A gyereknek meg joga van az apjával az apjáNÁL lenni.
Minden gyerek ilyen másfél évesen nyugi. Említették páran, hogy te ebben az időben menj el sétálni vagy moziba stb. ez sem járható út? Könyvtárba esetleg? A férjed meg tanuljon meg pelenkát cserélni, ha otthagyod vele a gyereket akkor megtanulja majd...
Amúgy szerintem kamu kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!