Hogyan mondjam el a páromnak, hogy ne hozza el hozzánk a 1.5 éves lányát mert én nem kínlódok vele?
Figyelt kérdés
Az anyja szivesen ideadja mert legalább pihen egy kicsit. Èn viszont nem szeretem ha jön mivel még pelenkázni kell, nem beszél értelmesen, evés közben összekeni magát, disznolkodik.
Nem akarom a páromat megbántani de nem akarom, hogy elhozza a kislányt. Mit mondjak neki?
(Normális, nem kioktató válaszokat kérek!)
2013. okt. 31. 20:35
41/72 anonim válasza:
Rosszul közelíted meg... Az alap, hogy a gyerek menjen hozzátok, hiszen a párod gyereke, de pelenkázni nem neked kéne. Én megmondanám a páromnak, hogy akkor hozza a gyereket, ha pelenkázza, eteti és fel is takarít utána. Na meg elgondolkoznék azon, hogy ilyen férfivel akarom-e az életemet, mert a közös gyereketekkel ugyan így nem foglalkozna.
42/72 anonim válasza:
Nem tilthatod meg azt, hogy az apja az otthonába vigye a saját gyerekét. Mondhatod, hogy pelenkázza ő, etesse ő, takarítson fel utána ő, de nem tilthatod ki a gyereket. Sőt, a jövőben ott is fog aludni az apjánál mert maradhat hétvégére, szünetekben 1-1 hétre, sőt ha az van a határozatban, hogy apucié Karácsony másnapja, akkor hiába szervezel a saját szüleiddel és pároddal egy meghitt csendes estét, a párod gyereke ott lesz... vagy a párod nem lesz ott.
43/72 anonim válasza:
Én ezért nem kezdek "családos" emberrel,mert bármennyire is odavagyok a fiúért nem tudnám elfogadni a gyereket,nem szeretem őket,nem is állok készen egy gyerekre, soha nem is akartam. Meg a tudat,hogy nem tőlem van,hanem egy másik nőtől akivel már egy életre összelesznek kötve- még ha csak a gyerek által is.
44/72 anonim válasza:
Egyszerűen megtiltod neki, hogy odavigye a lakásodba. Mert gondolom a lakás csak a tiéd. Annyira pofátlan nem lehet valaki, hogy elvárná, hogy az apa a saját lakásába ne vigye a saját gyerekét.
45/72 anonim válasza:
(NEM akarom elszakítani csak ne jöjjön hozzánk a kicsi.) Hát ez a mondat rettenetes milyen anya lennél?
46/72 anonim válasza:
Akkor tehát tudod, hogy mondd meg a "párodnak": Vidd innen ezt ronda disznót a lakásomból, te szemétláda, miket csináltál két éve?
Jó éjszakát!
47/72 anonim válasza:
Ne izgasd magad, kérdező! Az összes másod, harmad, negyed stb.feleség így vélekedik a párja másik anyától való gyermekéről.
48/72 anonim válasza:
Nem veszitek észre, hogy ez csak egy abszolute provokáló, kamu kérdés?
49/72 anonim válasza:
Nézd, a te eseted tipikus példa arra, hogy ki amilyen virágot szakít, olyat szagol. Más levetett faszija kellett, ráadásul egy gyerekkel. Az a gyerek ugyanis nemcsak az anyjáé, hanem ugyanúgy az apjáé is, aki akkor hozza el, amikor akarja, neked mindenkor jó pofát kell vágni ehhez. Abból a szempontból megértem, hogy nem tetszik, nekem sem kéne ilyen pasi, de te ezt elfogadtad, hát akkor állj is úgy hozzá. Vagy keress olyan pasit, akinek nincsen "csomagja".
50/72 anonim válasza:
Szerintem pedig igazán jó barátnők lehetnétek a kislánnyal, mert te is valahol másfél éves szinten fixálódtál érzelmi érettségben, ha ennyire nem vagy képes felnőttként kezelni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!