Hogyan mondjam el a páromnak, hogy ne hozza el hozzánk a
1.5 éves lányát mert én nem kínlódok vele?
Figyelt kérdés
Az anyja szivesen ideadja mert legalább pihen egy kicsit. Èn viszont nem szeretem ha jön mivel még pelenkázni kell, nem beszél értelmesen, evés közben összekeni magát, disznolkodik.
Nem akarom a páromat megbántani de nem akarom, hogy elhozza a kislányt. Mit mondjak neki?
Gondolj bele hogy neked lessz egy gyereked ettől a férfitől de külön válnak útjaitok és majd az új párja nem engedné a lakásba a közös gyereketeket, Csak gondolj bele hogy esne.
2013. okt. 31. 21:15
32/72 anonim válasza:
Az apja nem ráhagyja a dolgot, minden másfél éves így eszik.
2013. okt. 31. 21:16
33/72 anonim válasza:
Valahogy te is ilyen lehettél ennyi idősen.
2013. okt. 31. 21:19
34/72 anonim válasza:
Az apjának kell pelenkáznia, én sem pelenkáznám a más gyerekét. Teljesen normális dolog az, ha valaki csak a vér szerinti saját gyerekét gondozza. Ez a dolog a párod feladata, és az is, hogy kitakarítson a kislány után. Ezeket mond meg neki, és állítsd választás elé. Lehet hogy a párodnak egy olyan nő kellene, akinek már van gyereke, és akkor kölcsönös alapon állhatnátok egymás gyerekeihez.
2013. okt. 31. 21:19
35/72 anonim válasza:
32 folytatásaképp: mivel ekkor vannak abban a korszakban hogy ismerkednek a dolgok,így az ételek állagával is,sőt az öntudat kialakulásához is köze van az a része,hogy önmagába keni,bár szerintem most fölöslegesen magyaráztam.Nem lehetsz valami értelmes a kommentjeid alapján.
2013. okt. 31. 21:21
36/72 anonim válasza:
komolyan elvárnád egy másfél éves gyerkőctől, hogy késsel, villával egyen? ugye tisztában vagy azzal, hogy egy ennyi éves így eszik?
elég undorító, gyomorforgató gondolkodásmód, hogy el akarod szakítani a gyereket az apjától, ha ezt nem vagy képes elfogadni, akkor inkább váljatok külön, neked se jó, neki se
2013. okt. 31. 21:24
37/72 A kérdező kommentje:
A kicsi minden ennivalót kézzel eszik, kanál nélkül az apja pedig nem segít neki enni.
2013. okt. 31. 21:25
38/72 anonim válasza:
Valószínü azért sír,mert keresi az anyját.Hiányzik neki.Biztos azt is érzi hogy nem szereted.A kicsik mindent megéreznek.A 1,5 évesek ilyenek.Sajna nem saját gyerek sok mindenkit idegesít.Ha sajátod lesz más lesz.Csak vigázz ne hogy ebbe a cipöbe kerülj.......
2013. okt. 31. 21:25
39/72 A kérdező kommentje:
NEM akarom elszakítani csak ne jöjjön hozzánk a kicsi.
2013. okt. 31. 21:26
40/72 anonim válasza:
Talán így mond, mint egy előző kommentedben.."Tiszta disznó az a kislány"
De előtte csomagold be a bőröndöd, mert utána remélhetőleg nem lesz időd rá!
Ilyen egy 1,5 éves kicsi, és nyugi, te sem voltál különb. Csak annyi, hogy a kicsik ezt általában kinövik, kivéve téged, te disznó is maradtál :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!