Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akadt ki ennyire anya?

Miért akadt ki ennyire anya?

Figyelt kérdés

Elemntünk a közeli plázába. Én elmentem a mosdóba, és amikor mentem vissza anyához, láttam hogy a kisállatkereskedés előtt ki van téve egy nagy doboz, teli van pakolva kajával, játékkal, meg mellette van egy kis urna. És oda van kiírva, hogy lehet adakozni a helyi menhelynek. (Mi is onnan hoztuk ki a kutyánkat) Én beletettem az ebédre szánt pénzem, vagyis 2000 forintot. Gondoltam kibírom, hogy nem fogok a plázában enni, hisz engem otthon is vár a kaja, de a kutyákat a menhelyen nem.

Kérdezi anya, hogy mit csináltam eddig? Mondom,h mit. Erre úgy leszidott, hogy egy semmirekellő vagyok, hülye, idióta, ne csodálkozzam ha semmire nem fogom vinni az életben és egyéb ilyenek. Én ott sokkot kaptam. Mondtam, hogy mi ebbe a 2ezerbe nem halunk bele, de akkor is csak szidott. Miért? Miért tiltja ennyire hogy adakozzunk? Tudja, hogy bolodnulok az állatokért, de ha megtudja, hogy egy forintot is adok vmelyk menhelynek akkor kiakad. Pedig ennyit kibírunk bőven...

Most nem szól hozzám már 2 napja ezért...

2013. okt. 24. 17:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia, en pont olyan voltam mint te!

25 kornyeken, majd 1Millio volt kint, amibol ha felet valaha is latom csoda.

Segitettem az embereken, akik kihasznaltak, volt aki megigerte h adja akkor, mikor kertem megfenyegetett es en voltam a vilag legszemetebbje.

Ha latjak rajtad h erzekeny vagy ilyenre, bevetnek mindent, akar h a kisbabaja ehezik stb (kozbe a cigi log a szajabol!)

Na ezert akadt ki anyud, h ne ugy jarj mint en!

nagyon szep h segitesz kutyukon, lehet ugy is segiteni h odamesz es vallalsz vmi segitseget ott.

2013. okt. 24. 20:59
 22/23 A kérdező kommentje:

Ez megint más, hogy embereken vagy állatokon segít az ember, szerintem. Én vagyok olyan "dög", hogy az embereken nem segítek. A hajléktalanoko, akik kölcsönt kérne. Az ember felel a saját sorsáért és általában tudatosan cselekszik, míg egy kutya nem tehet az ellen, hogy ő már nem kell többé, mert nem cuki pici öleb, hanem öreg és ezért kidobják. Én soha nem segítettem egy emberen is, pedig kértek tőlem már sokszor. Állatokon igen.

Viszont anya ad kölcsön, ha kérnek tőle, aztán meg hallom, hogy nem adják neki vissza.

2013. okt. 25. 19:17
 23/23 anonim ***** válasza:
ha legközelebb támogatsz ilyen menhelyeket,akkor ne mond el édesanyádnak ezt az egyet.
2013. okt. 25. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!