Mit tegyek? Normális ez egyáltalán?
Nem veled van nagy gond,hanem a szüleiddel.Hacsak nem valami olyat tettél ami tényleg egetrengető,borzalmas bűn...
VERNEK?!Nekem az ilyen kérdéseken mindig felakad a szemem...Minek a gyerek ha aztán veri mint a lovat?Hát nem lennék a helyedben.De ne légy öngyilkos.Az nem megoldás.Keress magadnak valami hobbit,szerezz barátokat,hátha elkerüli a figyelmedet;)
"Nincs tehetségem semmihez."
Ebben nem hiszek!
Legfeljebb nem tudsz róla.
Viszont ez alapvetően a szüleid hibája, hiszen az ő feladatuk lett volna, hogy felkínáljanak neked számos lehetőséget (és az nem biztos, hogy pénz kérdése), hogy felismerd, mi az, amiben tehetséges is vagy, és az érdeklődésedet is kielégíti.
De sosincs késő!
Úgy tűnik, hogy a saját lábadra kell állnod.
Bízz magadban, keress, kutass, hogy mi az, amiben kiteljesedhetsz.
Tarts ki!
Sikerülni fog! :)
Figyelj ! Tudom , hogy most kavarognak a dolgok a fejedbe !
Szerintem felesleges azon agyalni , hogy miért? Ilyen szinten ez márt mellékes és csak magadat őrlöd vele , ha ezen gondolkozol. Az ön gyilkosság nem megoldás semmire. Nem tudom mennyire vagy vallásos . Ne érts félre én sem vagyok egy vallás őrült. De ha csak meg próbálod akkor azzal már eladod a lelked az ördögnek. Ha meg sikerül az rosszab lessz milliószor a mostanitól mert nem mehetsz a mennyorszgba csak az örök kárhozatba. Ne csinálj bolondságot! Nem ez a ki út . Használd az eszed . Temetkezz a tanulásba barátokba bulikba stb.. Ne foglalkozz a rossz dolgokkal. Ha esetleg már vagy annyi idős akkor menny diák melóra és gyűjtögess. Ha látod , hogy támadóslagosan közelítenek feléd. Akkor menny át baráthoz szomszédhoz stb.. a baj elkerülésének céljából. Ne veszítsd el a fejed . MÉRLEGELJ, REALIZÁLJ :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!