Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akadt ki ennyire anya?

Miért akadt ki ennyire anya?

Figyelt kérdés

Elemntünk a közeli plázába. Én elmentem a mosdóba, és amikor mentem vissza anyához, láttam hogy a kisállatkereskedés előtt ki van téve egy nagy doboz, teli van pakolva kajával, játékkal, meg mellette van egy kis urna. És oda van kiírva, hogy lehet adakozni a helyi menhelynek. (Mi is onnan hoztuk ki a kutyánkat) Én beletettem az ebédre szánt pénzem, vagyis 2000 forintot. Gondoltam kibírom, hogy nem fogok a plázában enni, hisz engem otthon is vár a kaja, de a kutyákat a menhelyen nem.

Kérdezi anya, hogy mit csináltam eddig? Mondom,h mit. Erre úgy leszidott, hogy egy semmirekellő vagyok, hülye, idióta, ne csodálkozzam ha semmire nem fogom vinni az életben és egyéb ilyenek. Én ott sokkot kaptam. Mondtam, hogy mi ebbe a 2ezerbe nem halunk bele, de akkor is csak szidott. Miért? Miért tiltja ennyire hogy adakozzunk? Tudja, hogy bolodnulok az állatokért, de ha megtudja, hogy egy forintot is adok vmelyk menhelynek akkor kiakad. Pedig ennyit kibírunk bőven...

Most nem szól hozzám már 2 napja ezért...

2013. okt. 24. 17:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

A szülők picit rafináltabbak,honnan tudod ,hogy aza pénz biztosan oda megy-e,akkor nem szolt volnba,ha te magad mész el a menhelyre,és odadodod nekik,vagy ételt veszel nekik.

A hiszékenységedre haragszik,mert félt,hogy később rászednek majd valamire....nem a 2ezer ft a lényeg.Mennyi idős vagy egyébként?

2013. okt. 24. 18:01
 2/23 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki még a nyáron, hogy van + 10 ezrem, amit a menhelynek akarok adni. Menjünk el. De leszidott akkor is ugyan így, szóval nem a hiszékenységem a baj.
2013. okt. 24. 18:02
 3/23 A kérdező kommentje:
Amúgy most töltöttem a 18-at. De ez nem változtat semmin, ugyan úgy megmaradtam kis 14 éves neki :)
2013. okt. 24. 18:03
 4/23 anonim ***** válasza:
57%
Passz,lehet ő fújta fel a dolgot.Bár 2ezer forint valóban nem nagy összeg.Talán mégis,a kivitelzés volt a gond...Inkább kérdezd meg tőle.
2013. okt. 24. 18:04
 5/23 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy kérdeztem. De válszt nem kapok rá, csak megint elkezdi a mondókáját, hogy hülye vagyok. Ha azt mondom, hogy személyesen menjünk el, akkor is hülye vagyok mert segíteni akarok az állatokon...
2013. okt. 24. 18:07
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Nos 18évesen is gyerek vagy :) ezen ne vesszünk össze inkább.Az meg,hogy kiakadt ezen,nyilván jelent valamit.Vagy nem bízik ilyesmiben....amúgy a pláza televan csalókkal,és schwindelerekkel..pl. karácsony előtt másfél hónappal már megtoborozzák kamu "igazolványokkal" h rászoruló gyeremekre költik,aza pénz sose fog eljutni,pofátlanul felhasználják a naív embereket...Úgy vélem,beszéld meg anyukáddal a dolgot.Nem voltam ott,nem tudok bővebben nyilatkozni.
2013. okt. 24. 18:07
 7/23 A kérdező kommentje:

Az állatkereskedés tulajdonosa a menhely vezetőjénék öccse vagy bátyja... Szóval az a pénz valószínű tényleg odamenne. Anya is ismeri őket, lelkiismeretes család ( jó, kivéve a nagyapjukat, aki mindenkit kifosztana de ez másik téma).

Tudom, hogy 18 évesen is gyerek vagyok még(bár azt nem állítom, hogy ugyan annyira), csak azért írtam, hogy még úgy kezel mint egy 14 évest, mert tudtam, hogy jöttek volna az olyan "válaszok", hogy már nem szólhat bele meg már felnőtt vagyok stb stb.

Megbeszélni vele nem tudom.

2013. okt. 24. 18:10
 8/23 anonim ***** válasza:
57%

Jah ,ha ismered őket,akiknek adtad,akkor ezt mond :).

Hát akkor nem tudom,sztm hagyd rá...majd megenyhül. :)

2013. okt. 24. 18:12
 9/23 anonim ***** válasza:
41%
Majd megtanulod, hogy mindent még anyádnak se kell elmondani. Pont ideje!
2013. okt. 24. 18:13
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem szoktam neki mindent elmondani, sőt. Eléggé nem vagyunk egy hullámhosszon. Kb semmiben.
2013. okt. 24. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!