Miért anya akadt ki, mert megtalálta a gyógyszeremet, miközben kutatott a cuccaim között?
Ma hazajöttem a suliból és idegbeteg módjára elkezdett üvöltözni velem,hogy miért hazudok neki és titkolom el,hogy fogamzásgátlót szedek meg hogy nem lehetek a barátommal kettesben ezek után és csak úgy találkozhatunk,ha ő jön hozzánk.
Megtalálta a gyógyszeremet és kutatott a dolgaim között...Ez már nem az első ilyen,többször próbált a telefonomba és a táblagépembe is belépni,csak mindkettőn kódzár van,a netbookon meg jelszó.
Nem értem,miért akad így ki ezen,amikor a barátommal nem 2 hete járunk és ő is gondolhatta,hogy nem kártyázni megyek hozzájuk.
Azt hajtogatja,hogy a barátom csak kihasznál és semmit nem jelentek neki,meg hogy ne bízzak benne,mert focista.De nem értem,ez miért számít?!
Attól,mert most ezt csinálja,ugyanúgy együtt leszünk,csak hazudozni fogok neki tényleg.
Miért akad ezen így ki?Nem terhességi tesztet vagy drogot talált,hanem gyógyszert.
Majd írd meg, igaza lett-e, amikor szakítotok a pasiddal.
Szerintem igazából azon van kiakadva, hogy te nem bízol benne, és eltitkolsz egy ilyen dolgot. Majd lehiggad és végiggondolja, meg te is. De azt nem írtad, hány éves vagy, mert, ha mondjuk a 14 éves lányomnál találok gyógyszert, én is átmennék őrjöngőbe. Az még túl fiatal szervezet, hogy (akármilyen kis adag) hormonnal kibillentsék az egyensúlyt. 18 alatt javasolnék más módszert.
Én meg azt gondolom, hogy az ember egy egészségügyi problémát elsősorban az orvosával beszéljen meg, a szülő ilyen témában fakultatív, van akinek van rá igénye (akár szülő, akár gyerek) és van, akinek nincs. Azt meg gondolom megtette a Kérdező, hisz felírták neki a fogamzásgátlót.
Szóval én egy esetben akadnék ki, akkor ha balkézről szerzett gyógyszer lenne, mert az egy rendszeresen szedett gyógyszernél tényleg veszélyes. Ha a gyerek elment a nőgyógyászhoz, aki megvizsgálta és felírta, akkor azt gondolom, hogy nincs min kiakadni, inkább örülni kell, hogy egy problémát önállóan, felnőtt módon kezelt.
Attól függ hány éves vagy.
Remélem nem ilyen 13-14.
16 leszek decemberben.
Nem érzem úgy,hogy az anyámnak a szexuális életemről tudnia kéne.Ez számomra magánügy.Nem értem,miről kéne beszéljek vele erről.
Elég valószínű,hogy nem életem végig leszek együtt a párommal.De most szeretem és együtt vagyunk,amit az anyám nehezen fogad el.
18 év alatt fogamzásgátlót szedsz??? Ne viccelj már! Ki sem fejlődött a szervezeted, te meg már leállítod a petefészkeid működését!
Hagyd abba és használjatok gumit, így még talán van esélyed ara, hogy nem leszel meddő!! Mióta szeded?
nőgyógyászati asszisztens
#8, azért nem kell blődségekkel ijesztegetni senkit azért, mert te személy szerint jobbnak tartod a nem hormonális módszereket...
"Összességében, a hormonális fogamzásgátlás rendszeres orvosi ellenőrzés (méhnyakrák-szűrés, vérvétel) mellett bátran javasolható első fogamzásgátló módszernek, akár már 14-15 éves korban is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!