12-13 éves lányok. Ti hogy mondanátok el anyutoknak?
Figyelt kérdés
"Kidudorodik" a pólóm alól a cicim és szeretnék venni top szerűséget. Anyum még vett a nővéremnek. Kb.13 éves volt a tesóm. Én novemberben leszek 13. Anyumtól szeretném megkérdezni,hogy nem-e tud beszerezni/venni nekem..csak nem tudom hogyan kérdezzem meg. Jó a kapcsolatunk,de nem szoktunk intimebb dolgokról beszélni. Remélem érthetően magyaráztam el.:)2013. aug. 31. 21:57
1/13 anonim válasza:
:) állj elé és mond ezt miközben huzogatod a pólód: anya vegyél már valami mert lassan kilukassza a cixim a pólót :)
2/13 anonim válasza:
Teljesen normálisan. "Anya, úgy gondoltam hogy szeretnék hordani melltartót/toppot/cicifixet.
Nálunk is így volt. Anya mondta hogy szóljak ha már szeretnék hordani, és akkor veszünk. :)
Hát, vettünk. :)
3/13 anonim válasza:
Nekem a tesóm vett szó nélkül.13/L de mond el nyugotan anyukádnak hisz ő is nőnemű.
4/13 A kérdező kommentje:
Főleg azért os szeretnék mert évnyitóra egyenruhába kell menni és átlátszik a cicim..a mellbimbóról nem is beszélve.. Köszönöm a válaszokat! Remélem befog válni valamelyik!:)
2013. aug. 31. 22:15
5/13 anonim válasza:
Menjetek el a boltba, állj meg egy ilyen előtt, vagy vegyél le egyet amit kiválasztottál, hogy neked kell olyan. Akkor vágni fogja, hogy mi a pálya és segíteni fog, hogy milyen kell és melyik jó.
Sok sikert! :)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a bíztatast!!:)
2013. aug. 31. 22:30
7/13 anonim válasza:
Egy igazi anya-lány kapcsolatban minden intim dolgot meg kell tudni beszélni.
8/13 anonim válasza:
Milyen fura...más meg már ilyenkor szexel :/
9/13 anonim válasza:
Nekem anya 11 éves koromban magától vett topot ( elég fejlett voltam), majd 12-13 évesen szóltam, hogy "anya, ez már nem elég, bírnál venni melltartót?" Elment és vett
10/13 A kérdező kommentje:
8# Én nem vagyok az a fajta tiniribi.!;)
Amúgy köszönöm a válaszokat!:)
2013. szept. 1. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!