Tinik! Kamaszok! Ti hogy kérnétek meg anyutokat?
Sziasztok!
Lényeg:
Ki szeretném festeni a körmeimet de anyukámnem engedi.Persze nem ezekre a neon színekre meg hupikékre meg ilyen színekre szeretném festeni,hanem valami visszafogottabb színre.A suliban nem hiszem hogy leszólnának érte mert másoknak is ki van festve.
Hogyha a boltban megállok a festékek előtt akkor a kérdezi hogy minek és (ha nem vettunk semmit) akkor ki is megyünk a boltból.
Miért?
/L
Uppsz!Pedig odaírtam!Mindegy!
12/lány
Szerintem ilyen visszafogottat simán. Esetleg hozzászoktathatnád a gondolathoz átlátszóval, ha kell, akkor körömerősítőssel. Aztán ilyen finomabb színek. Ha látja, hogy illik hozzád, és boldog vagy vele, akkor csak-csak megenyhül :) Nem ismerem anyukád, nem tudom mi válik be nála, de ez tényleg nem sok.
Szurkolok :)
De szerintetek jó ez a szín?
Az jó lesz ha így mondom:
(a boltban a körömlakkok közelében)
-Anyu nézd milyen szép ez a szín! Megvehetjük?
-Minek
-A többieknek is ki van festve (nem is igaz) és akkor talán le tudnék szokni a körömrágásról is..................................................
A körömrágás szerintem jó érv :)
Amúgy ez nagyon aranyos szín szerintem, nem hiszem, hogy anyukád leszólja. :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Rendben akkor holnap majd megkérdezem! :)
Esetleg valaki használ ilyet?Ilyen színt láttatok valahol boltban Kecsó környékén? Vagy hasonlót?
Bocsi a sok kérdésért! :D
A sima lakk nem erősíti a körmöt, inkább árt.
Bár először tényleg próbálkozhatsz ezzel az érvvel de kezdetnek olyan lakkot is vegyetek, pl van körömerősítő lakk amiben kevés csillám van.
Ha azt megengedi később felvetheted,hogy vegyetek más színben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!