2/35 anonim válasza:
Bar a 22 evemmel mar nem eppen vagyok kamasz, de sztem is aranyos vagy, jofej csajszinak tünsz. :)
22L
4/35 anonim válasza:
Szép vagy, bejönnek a magas vékonyabb lányok.
Hány centi vagy ? Ha publikus.. :)
17f
5/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, jól estek, sajnos családomtól csak a rombolást kapom :/
17F-nek: hát magas az nem vagyok a 162 cm-mel ehhez vagyok 54 kg :)
2013. aug. 23. 08:23
6/35 anonim válasza:
Megtévesztő, a kép alapján vagy 175-180 is tippeltelek volna.
No, és mi a probléma ?
7/35 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi voltam,hogy idegen mit gondol rólam így első ránézésre,úgy hogy nem ismer :D
2013. aug. 23. 08:29
9/35 anonim válasza:
Tényleg aranyos. Kicsit anime-figurásnak nézel ki. Mármint teljesen normális test cuki, picit kislányos dolgokkal. Vagy csak az én szememben kislányos, én 9 éves korom óta élem a dark korszakomat, meg errefelé is sokan vannak rockerek, punkok vagy akik core-t hallgatnak így alig látok ilyesmit. Amúgy a hajad nagyon szép, a szemöldököd picit furcsa.
10/35 anonim válasza:
a hajaaaaaaaaaaaaaad*-* egyébként nagyon szép vagy, mindig is göndör hajat akartam:))))))))))) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!