11/35 A kérdező kommentje:
köszönöm :D egyébként lehet nem nézek ki rokernek de imádom a rockot :DD
2013. aug. 23. 10:55
12/35 anonim válasza:
Szerintem is szép vagy, a hajad meg én is irigylem.:D 16/L
13/35 anonim válasza:
Barátságos,kedves lehetsz.Valószínűleg normális nézeteid vannak.:) Barátkoznék veled valószínű.:)
17/L
14/35 anonim válasza:
Szerintem is nagyon aranyosnak tűnsz, szimpatikus vagy :))
Amúgy hány éves vagy? a kép alapján nehéz eldönteni.
20/L
15/35 A kérdező kommentje:
16 vagyok
miért mennyinek gondoltál volna? :D
köszönöm a válaszokat :))
2013. aug. 23. 15:40
16/35 anonim válasza:
16 és 20 között gondolkodtam :D
17/35 anonim válasza:
szememben szimpatikus vagy (egy vagy azon kevesek közül akik itt gyakorin kérdezgetnek hasonlókat) nem bántásból írom de a szemöldököd valamiért emlékeztet a szívkirálynő szemöldökére Tim Burton alice-éből
18/35 anonim válasza:
Látom nem dicsérgettelek le is lettem pontozva,véleményt kértél szerintem nem vagy szép,átlagos vagy,kb 14 évesnek gondoltalak,a szemöldököd nagyon fura
19/35 A kérdező kommentje:
#18 én nem pontoztalak le, természetes elfogadom a Te véleményed is, hisz ezért írtam ki a kérdést :D
2013. aug. 23. 18:48
20/35 anonim válasza:
Nagyon aranyos, kedves lánynak tűnsz, a hajad meg egyszerűen gyönyörű, bár nekem is ilyen göndör lenne.:)
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!